| altfel001 a întrebat:

Ok. E normal ca 2 baieti sa fie cei mai buni prieteni? Dar CEI MAI BUNI? Da, eu zic ca da. Daca cineva are ceva de obiectat, e invitatul meu. Acum... eu tin foarte mult la cel mai bun prieten al meu. Dar sunt momente in care simt ca el nu tine la mine la fel si in care cred ca ma pune pe ultimul loc. Si ma supar taaare. Dar imi trece repede. Vorbesc mereu cu el, dar am impresia ca ma foloseste. Ideea e ca el site multe chestii despre mine si eu despre el. Adica mie mi-a supus cele mai multe chestii. Uneori imi vine sa ma cert cu el si sa nu mai vorbesc niciodata. Dar bruc, ma suna si imi zice sa iesim sau alte chestii... Asa se comporta cei mai buni prieteni, BAIETI?!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca cele mai stranse prietenii se leaga intre baieti si intre fete si mai rar intre un baiat si o fata, pentru ca in cazul asta apare un fel de teama de a nu depasi niste granite.
Intre cei mai buni prieteni ai mei am doar o singura fata, iar restul sunt baieti. Sunt prieten si cu alte fete, dar cu niciuna destul de apropiat incat sa zic ca e o prietenie speciala.
Din ce ai spus tu nu prea imi dau seama cum e prietenia voastra. Poate gresesc, dar pari nesigur pe tine si poate de aceea ti se pare ca uneori te da la o parte.

| bogdan133 a răspuns:

De obicei, baietii nu sunt asa de atasati ca fetele, adica intr-o relatie intre baieti nu se va discuta foarte mult despre fete, mai mult despre alte chestii, sport etc. in timp ce fetele sunt mai atasate si isi impartasesc toate secretele!

| IrinelRaducan a răspuns (pentru bogdan133):

Desigur.Baietii vorbesc mai mult despre Sport Joucri pe PC console etc...

| NipponGaDaisuki a răspuns:

Da e normal sa se comporte asa. si cei 2 cei mai buni prieteniai mei sunt baieti,si mie imi vinecateodata sa ma cert cu ei,insa m-am obisnuit,baietii nu prea se cearta intre ei,probabil de asta am facut alegerea asta,si intr-adevar cateodata nici nu ma baga in seama dar stiu ca tin la mine la fel de mult cum tin si eu la ei,chiar daca radem unii de altii,pana la urma asta inseamna o prietenie adevarata, ne protejam reciproc si asta mi se pare genial. fetele sunt mai mereu pline de ranchiuna, certarete, cu gura mare, si daca s-ar imprietenii toate cu niste baieti si-ar schimba atitudinea.bine acum depinde si cu ce tip de baieti.prietenii mei sunt cuminti laughing