Poi eu nu stiu ce sa-ti spun in cazu asta, dar iti spun du-te la femei ca asa merge
Dami funda ca amerit
Poate ai fimoza daca nu inseamna ca asa e la tine asta-i viata fa mai multe exerciti> stiu eu
)))))))))))))) naiba ai rabdare ca o sa creasca.cica la tine :In fiecare seara ma holbez la ea si ma intreb ce trebuie sa fac ( ma bufneste si rasul cateodata ). Bafra cu sexu oricum
Nu dezvalui date de acest gen pe siteuri decat sub anonimat. Nu te mai holba la ea si nu te mai masturba decat daca simti neaparat nevoia. Metode de marirea penisului nu prea sunt, iar media unui penis este de 15 cm la un om de 18 ani, media globala, oricum mai mult de 10 cm pentru a intretine un act sexual nu-ti trebuie, asta daca sunteti amandoi virgini. Sincer iti recomand sa nu incerci sa-ti maresti penisul nu vei avea succes in asta. Oricum daca fata cu care vrei sa faci sex te iubeste n-o sa rada de penisul tau indiferent.
Bună.
Viermișorul tău este în limite normale în stare flască, în erecție este de 15-17 cm. Tu ce zici, că fata este fără margini? Are și ea limitele ei.
Lasă masturbarea și practică un sport.
Tot practicând metoda asta riști ca mai târziu să nu mai simți nimic când ești cu o fată!
Pa, pa.
Masturbarea in exces duce la impotenta, asa ca redu la minim acest obicei. Penisul tau e normal, nu ai de ce sa-ti faci griji.
anonim_4396 întreabă:
User252426 întreabă: