| monaa a întrebat:

Ok, mi-am uitat si parola si tot de la contul celalalt big grin.so,s'ar putea sa mai fie intrebarea asta.acum cateva zile mi-am pierdut digi'u la un concert si am avut cea mai tampita idee ever!rolling on the floor sa nu le spun alor mei. tipu'/tipa m'a sunat pe la 1 noaptea pe rds, cand eu credeam ca vrea sa'mi spuna ca sa ne intalnim sa imi dea telu'. abia a 2'a zi mi'au spus vreo 5 ca "de ce i'am sunat". ala sunase pe toata lumea din agenda de pe la 12 pana pe la 1 noaptea si a doua zi dimineata tot cam asa.deci,in dimineata aia am si oprit cartela(au aflat ai meibig grin) am inteles ca nu vbea de loc(asa facea si cu mine) si apelurile durau cate 7-8 secunde.in fine, totu' s-a clarificat da' nu mai pot astepta pana cand vine factura, ca si noaptea am cosmaruri cu asta, avand in vedere si scaderile de salar si etc, mor de ciuda.so,stiti vreun caz sau aveti vreo idee aproximativ cat ar costa? rolling eyes sa'mi fac o idee. funda, dude!big grin

Răspuns Câştigător
| LoveAngel223 a răspuns:

Pai eu am net-cablu
tv-2 doua
3 telefoane
1 fix
Si platesc 120 de lei (un milion doua sute)

Deci daca si uh ai asa ca mine si a vorbit mult si in alte retele in jur de 120-150 LEI daca ai mai putine platesti mai putin

4 răspunsuri:

Tia venit factura?

Si eu vorbesc destul de mult in Orange si platesc 130 lei 120 lei. O singura data de cand am Rds am platit 300 lei dar nu chiar din cauza mea si din cauza parintilor. Da nu te stresa daca nu ia intrat casuta vocala cand a sunat atunci nu este nici o problema.

Tia venit factura? am vaz rasp castigator

| monaa explică:

Nusad. inca astept cu sufletu' la gura laughing promit ca ai funda daca e sub 2 mil jumate! adica, oricum ai funda, ca arspunsuri nu cred ca o sa mai fie(nu'mi pasa, nu folosesc tpu.asta e a2'a oara cand folosescbig grin) si na, m-am simtit foarte usurata dupa ce ti'am citit raspunsu big grin