| ceimiplace a întrebat:

Ok...nu doresc sa mi se tine o lectura despre ce nu am facut bine si rau. Uitati problema: acum 2 luni am consumt pentru prima oara marijuana, a 2 oara o fost dupa 2 saptamani, si ultima oara o fost acum 1 luna.Parintii o aflat, la fel si parintii unui coleg care a luat cu mine. Dupa ce am luat bataie cu sange, si vanatai... tatal meu o zis ca maine mergem la politie sa dau marturie.Imi poate spune cineva ce o sa ma intrebe? Si dupa ce marturisesc tot, mai primesc puscarie? sau vreo pedeapsa? Astept raspunsul dorit, nu lecturi de moralitate.

Răspuns Câştigător
| odorash a răspuns:

Poate sa te intrebe de unde le-ai luat/ sau cine ti le-a vindut, de unde ai luat bani pentru ele / cit timp te-ai drogat/
Iti doresc sa iesi cu bine, caci am auzit ca ele provoaca dependenta- greata.

3 răspunsuri:
| luiza a răspuns:

Te vor intreba de unde si de la cine ai procurat drogurile! si nu poate fi vorba de puscarie doar pentru consum! Dar de ce totusi consumi, mai ales ca sti poate cat rau poate sa faca? (de curiozitate)

| Dimas a răspuns:

Am si eu asa o problema))m-au mai intrebat cine mi le vinde si nu le-am spus(si nici nu o sa le spun).azi trebuia sa ma duc la ei dar nu m-am dus...ii las sa vina ei dupa mine))...nu te teme totul va fi bine.

dar te sfatui sa nu mai consumi ca nu-i bine...

| ceimiplace explică:

Va multumesc pentru raspunsuri. Sa va dau si eu raspunsurile : stiu cat de nocive is,stiu ce efecte secundare au,de aceea m-am lasat, si de fumt si de porcariile astea. dar nu stiu cum, parintilor le-au ajuns la urechi ce s-a intamplat...si tocmai acum fac scandal (parinti comunisti)...dependenta nu iti formeaza, tu esti de sine statator in alegerea ce o faci.Am luat de mai multe ori, dar m-am oprit.Atata timp cat constiatizezi ce faci,ai puterea sa te opreti. Daca tot vrei,si vrei, sa te simti bine, atunci e o problema.Va multumesc pentru ajutorul acordat! happy