| Blackkpanda66 a întrebat:

Ok nu mai pot sa stau asa. Am cautat pe google dar nimeni nu vb despre asa ceva. Poate cineva de aici o sa poate sa imi dea o explicatie. Imi place de un baiat de 8-9 luni am vb cu el pe snap. Dar dupa m-a sters de la prieteni. Asta s-a intamplat acum 5 luni. Tot il plac si vreau sa ii scriu dar imi e frica rau de tot. Acum 3 zile am inceput sa vb singura sa imi spun in cap ca daca se intampla... ii scriu. Totul a inceput cand facusem un pariu cu o prietena ca daca iau nota 7, 8 sau 9 la matematica II scriu. In ziua aia nu invatasem nimic numai ca sa iau nota proasta, dar dupa 3 saptamani de vacanta am primit testul si aveam 8. ( Nu sunt buna deloc la mate si mai ales ca in clasa a 9 a e grea rau ). Dupa o zi eram pe drum spre casa si imi spuneam ca daca cineva de pe strada ma baga in seama aiurea ii scriu. Ascultam muzica si deodata m-a bagat un om in seama strain. Am mai mers un pic si mi-am spus ca daca vad pe cineva pe care cunosc ii scriu. Si s-a intamplat din nou. Ieri mi-am spus sa incerc din nou dar ceva mai imposibil. Mi-am spus in timp ce eram in autocar sa il vad pe el la o anumita statie. Cand ajunsesem la statia aia chiar era acolo! Chestia e ca El Nu e niciodata acolo si la ora aia ( 12 ) trebuia sa fie la scoala. Dupa pe drum spre casa am spus din nou chestii care s-au intamplat. Si astazi din nou pe drum spre casa. Nu cred ca o sa citeasca cineva tot dar va rog, cine citeste daca stiti pe cineva sau daca si voua vi s-a intamplat, ce inseamna? Chiar imi e frica.

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Tu ai inteles ceva?

| ibaal a răspuns:

Reformuleaza intrebarea...caci dupa ce-am citit pare ca vrei sa descifram textullaughing fara suparare, dar, nu stim cu ce sa te ajutam laughing

| AlMaDi a răspuns:

Nu.
Nu imi dau seama ce ar putea fi...decat timp dureaza asta?
Poate puterea gandului tau este foarte mare si de aceea se indeplinesc.