anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ok...nu stiu sigur de ce am simtit ca trebuie sa fac asta, dar "din pacate" am nevoie de sfatul vostru. Sunt foarte multe zvonuri care spun ca prietenei mele cele mai bune ii place de tipul pe care il plac si eu. Ea este constienta de aceste lucruri si neaga totul, dar pana la urma nici una din noi nu s a nascut ieri. Daca pana si prietenii ei cei mai buni cred asta, eu de ce nu as crede? Este adevarat, sunt gesturi care ma deranjeaza, dar nu stiu inca ce sa cred... Voi ce spunetilaughing Mie mi se pare jenanthappy

2 răspunsuri:
| adriana2012 a răspuns:

Incearca sa aflii pe care place mai mult dintre voi 2 tongue! Nu te injosi in fata lor! Daca iti era prietena adevarata nu facea acele gesturi care pe tine te deranjeaza. Stii cum e : " Pastreaza-ti prietenii aproape, dar dusmanii si mai aproape! "

| NickyDragutza a răspuns:

Faptul ca va place de acelasi baiat hmm...inseamna ca, chiar aveti aceleasi gusturi laughinglaughing si mie mi s-a intamplat asta. Pana la urma eu si cu prietena mea cea mai buna am decis sa nu ramana nici una cu acel baiat pentru a nu ne distruge prietenia si inca cred ca a meritat