| pixeel a întrebat:

Ok. O intrebare din partea mea si una din partea unei colege:

1. Zilele astea ma voi duce la o petrecere la care vine si prietenul meu, prieten care asculta rock. Stiu sigur ca la petrecere nu o sa bage rock si ma gandesc ca o sa se simta prost oarecum, mai ales cand eu o sa dansez cu prietenii iar el probabil nu. Ce pot face sa se simta oarecum in largul lui?

si 2, din partea colega-mii. Maine merg la Balul Martisorului (unde merge si Grimalkin). Problema e ca eu nu prea stiu sa dansez. Adica ok, inteleg ideea de a te lasa purtat de ritmul muzicii, dar nu vreau sa par ciudata, mai ales ca nu cunosc pe nimeni acolo si nu vreau sa ma fac de ras. Habar n-am cum se danseaza pe muzica dance sau chestii d-astea. Help?big grin

Răspuns Câştigător
| Grimalkin a răspuns:

@ anonimu' care se crede destept: Pixeel ASCULTA rock! Asta nu inseamna ca nu poate sa mearga la o petrecere si sa danseze, right? Si imi dau seama ce fel de muzica asculti tu, si cat de asshole poti fi. Mai bine documenteaza-te si apoi comenteaza.
Ass-hooooole!

2 răspunsuri:
soothe
| soothe a răspuns:

1 Il inviti in parc sau altundeva si il invetirock in juma de ora cat poate el sa invete. O sa aprecieze chiar daca nu o sa stie cine stie ce. Macar ai incercat. Conteaza.
2- mergi si inveti; crezi ca daca te faci de ras cu lume cunoscuta este mai bine? vezi un baiat care iti place si roga-l sa iti arate dansul/pasii pe care nu ii stii; e un pas inainte; alta solutie nu ai decat sa nu te duci. dar asa pierzi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

! Tu nu asculti rock? Daca prietenul tau asculta rock nu stiu cum a ajuns sa aiba o prietena care nu asculta rock(avand in vedere ca ai zis ca tu vei dansa cu prietenele tale si el nu, imi dau seama ce fel de muzica asculti). Rock-erii nu merg la petreceri cu manele si alte prostii.

2. Urmareste niste tutoriale pe youtube si exerseaza pasii de dans cu o amica