anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ok o sa va spun foarte pe scurt despre ce este vorba. Am cunoscut un tip foarte dragut si sunt oarecum interesata de el... am iesit toate bune si frumoase iar la final mi-a spus ca i-am ramas datoare pentru "cateva gesturi frumoase" in fine am luat-o ca pe o joaca si i-am zis ca o sa ma revansez; si el a zis ca asteapta. Tipul e foarte dragut si chiar imi place iar acum tine mortis sa ma gandesc la ceva sa ma revansez; iar eu nu am idei; jur ca nu am idei, iar el nu se lasa de asta nici de-al naibii si imi place rau de tot si vreau sa ma gandesc la ceva dragut care sa-i placa sa nu fie aiurea, banal dar nici absurd.
La un momentdat mi-a dat un hint: mult ulei. Iar eu i-am propus un masaj si lui i-a placut ideea doar ca nu avem unde sa ne intalnim pentru asa ceva, asa ca mi-a spus ca inca asteapta variante. Deci? Va rog? Are 23 de ani, daca conteaza...

9 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Bună,
Tu câţi ani ai?! Dacă eşti minoră, să ştii că mie nu îmi sună prea ok!

| 00000 a răspuns (pentru Rayyy):

Din fericire nu sunt minora... doar in pana de idei

| PuFuuxD a răspuns (pentru 00000):

Buna :* stai un pic si gandeste-te...el vrea sa faci dragoste k el...si are si pretentii cu uleiuiri laughing sper ca iti sunt de ajutor, daca chiar iti place de el fa-o ai 20 de ani laughing

| 00000 a răspuns (pentru PuFuuxD):

laughing nu e exclus nici ce ai vrut tu dar hai sa nu exageram laughing suntem prieteni... ne stim de mai bine de doi ani de zile dar a fost plecat din oras, nu am mai tinut legatura si am fost surprinsa cand s-a intors; si cand am descoperit cat de dragut era, nu stiu cum de nu observasem pana acum laughing faza cu uleiul a fost mai mult o gluma... ceva idei?

| Candace a răspuns:

Adica daca ai pe acolo...20, 21, 23... e ok.dar daca ai 15?! ce te faci?! eu iti zic sa ai grija cu astia mari.la inceput e dragut, dar cine stie ce te pune sa faci?! de unde ai tu atat de multa baza in el?

| KidutzuLuvv a răspuns:

Si tu cati ai?big grin

| 00000 a răspuns:

Eu am 20 de ani, am uitat sa mentionez intr-adevar