1.raspunsul intrebarii intrebbarii abstracte nu este "niciunul" ci ci multitudinea de raspunsuri ale fiecarui individ, fara un acord comun, sau un raspuns general 2.raspunsul vitetii il afli cand esti pe moarte 3. universul nu are intrebare :totul este exact 4.raspunsul existentei noastre il afli atunci cand pui intrebarea corecta... te.am lamurit?:d...ce parere ai de raspunsul meu?
Deci: 1. O intrebare abstracta nu are un numar de raspunsuri pentru ca fiecare persoana isi poate imagina altceva gandiindu-se la ea, fiind abstracta.
2.Raspunsul vietii? Care e intrebarea vietii la care vrei raspuns ? Cred ca ceea ce te intereseaza pe tine este faptul ca viata este asa cum ne-o facem noi.Important e sa o traiesti la maximum, sa te doara undeva de toata lumea si sa faci cat mai multe EXCESE! ca oricum tot mancare pentru viermi ajungi.
...si celelalte 2 intrebari sunt la fel de tampite ca si primele asa ca, m-am hotarat sa iti raspund cu "Ma doare in organul genital aflat in stare de erectie" si nu mai continui :X. Love!
Cateva raspunsuri penibile care nu au nici un sens, oricum o sa dau o funda pentru ca am promis.