| MissGreenDots a întrebat:

Ok, prietena mea cea mai buna incepe sa aiba fite, si sa se creada mai buna decat mine... ma deranjeaza enorm asta, dar ei nu ii pasa, si cred ca toate acestea i se trag de la faptul ca participa la bal si sta numai cu cei de a 12a. Si nu am terminat, de cand a acceptat sa participe la balul bobocilor, toti se uita dupa ea, si nu este o stralucita, ca sa ai intr-adevar la ce sa te uiti, e stearsa si nu are forme deloc...ma doare sa vb asa despre prietena mea, dar mi-am auzit vorbe, chiar de la ea, deci in concluzie, ma barfeste. Ne cunoastem de 10 ani, nu vreau sa pierd legatura cu ea, sa numai vb cu ea, dar ea nu se comporta intr-o prietenie asa cum ar trebui sad Se supara foarte usor, iar mie mi-e si asa cumva sa ii spun ce ma deranjeaza la ea. Ajutati-ma, va rog, ca imi vine sa plang intr-una si numai suport.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ar trebui sa nu ai frica de ea, o mucoasa cu prostie in cap care se poate alege cu o cafteala usoara. Spune-i ce te deranjeaza si apoi las-o in moastele ei daca nu suporti cum se poarta.

| Anca95 a răspuns:

Amalia ar trebui sa i spui ca te deranjeaza chestia asta foarte multa si daca va continua asa prietenia voastra se va duce de rapa s asta numai din cauza fitelor ei, avand in vedere ca sunteti prietene foarte bune trebuie sa ii spui adevarul in fata oricat de durereos ar fi el. Spune-i ca este foarte naiva daca da o prietena pe care o are de 10 ani pe niste discutii cu ce-i de-a 12-a doar pentru a fi populara. Ii spui astea si ii zici foarte hotarat daca nu vezi ca nu are de gand sa se schimbe sa te caute atunci cand va fi ca inainte, dar sa aiba grija sa nu fie prea tarziu.O sa realizeze ea.

| EvilThoughts a răspuns:

Nu pot sa cred.sunt in aceeasi situatie ca si tine.Cel mai bine ar fi sa ii vb deschis despre ceea ce te deranjeaza la ea.doar asa veti putea rezolva ceva. explica-i k te deranjeaza enorm faptul ca se comporta in acest fel cu tine.asa e cel mai corect.bafta.bye bye:*:*

| larisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa111 a răspuns:

Buna, deci uite cum sta treaba : si prietena mea cea mai buna se credea mai buna decat toate/toti. happy Crede-ma ca nu o mai puteam suporta! angry... Ea se suparase ca i-am spus eu sa nu mai fie cu repetenti, fumatori si alcolisti laughing. Da, si vorbea despre mine cu toate fetele rolling eyes. Eu i-am spus sa imi spuna in fata ce are de spus despre mine... nu stiu ce sa zic. Dar iti zic ce am facut eu.big grin
Nu am mai bagat-o in seama si a venit singura la mine si si-a cerut scuze pentru ca ma vorbit pe la spate...love struck
acum suntem prietene din nou.tongue...
Trebuie sa ai o discutie in particular cu ea si sa ii zici tot ce ai pe suflet... poate asa o sa se invete minte!
Sau poti sa ii spui : " Degeaba ai fost aleasa la acel bal, pentru ca daca nu ai si caracterul necesar...oh go on"
happy Bafta!
Sper sa se invete minte! [ nu sufar persoanele care ma barfesc si care se cred cele mai "mari"

| Gatiiitu a răspuns:

Comunicarea e cea mai buna... Ea te barfeste,dar tu ce faci zicand ca e o stearsa? Asa cum e. e prietena ta si trebuie s`o respecti. Daca ea procedeaza intr-un fel, nu trebuie sa faci ca ea ci sa-i spui ca nu`i bine ce face si sa lase fitsele, ca participarea la bal nu e deloc importanta in comparatie cu o prietenie.Astea sunt chestii specifice varstei.O sa-i treaca dupa bal...

| ZuZzA4eVeR a răspuns:

Cel mai simplu e sa ii sp in fata ce crezi, dar nu o sp ca pe o jicnire fi diplomata si sp c sunteti prietene de 10 ani si ca ar trebui sa fie altfel si poate ajungeti la o cale de mijloc. Iar daca nu intelege si va face in continuare asa, renunta. Ai sa vezi c dupa c se termina balul bobocilor, pe care poate no sal castige toate fetele de a12-a nu vor mai sta cu ea si va veni la tine. Ea se crede imp pentru c "cei mari" vb cu ea dar nu e nimic de lauda, vb cu ea acum pentru c e populara dar dupa, poate o sa o slaute vreo 2 din bun simt.