Variantele sunt destul de limitate, alege-o pe cea mai potrivita tie: cersesti, furi (asta iti poate oferi cativa ani si gazduire in penitenciar, deci un punct in plus) sau te poti prostitua (de asemenea asta te poate ajutasa ajungi in penitenciar). Presupun ca toate trei ti se par mai adecvate decat sa inveti si sa fii un copil model.
Parerea mea sincera este sa te potolesti, sa incepi sa ai numai 9 si 10 la scoala si sa-ti asculti cu sfintenie mama. Fiindca calea pe care vrei s-o apuci e o cale a pierzaniei fara intoarcere. Inainte ed a lua o decizie, iesi in oras si cauta niste aurolaci din canale. Incearca sa stai printre ei macar doua ore, ca sa te asiguri ca iti place genul de viata spre care te indrepti.
In primul rand viata nu e atat de simpla ca sa ``fugi`` de ea. Crezi ca daca o sa pleci de acasa o sa revolvi ceva? Nu o sa inrautatesti lucrurile Ce te sfatuiesc este sa confrunti problemele si 1. Du-te la prietenii tai, discuta si explica-le ca e o perioada mai complicata din viata ta si TU sa iti ceri scuze asa o sa fie bine, ei te vor intelege 2. Incearca sa iti revii cu scola ca e foarte importanta pentru viitorul tau si daca inveti si ai ambitie poti rezolva orice pe lume si 3. Du-te la mama ta si discuta cu ea asa deschis explica-i lucruri care se intampla in viata ta si ca ai nevoie de sprijin, incearca si tu sa o intelegi ca e greu si pentru ea sa nu crezi daca tatal tau si sora sunt plecati, macar tu sa o intelegi si incearca sa o mai ajuti prin casa asa ii arati respect si ca iti pasa adica gen dupa masa pune frumos farfuriile si vb frumos poate iti stergi un praf in camera sa ii arati ca iti pasa incearca sa fi tare si sa uiti de plecat de acasa. CRede-ma ca daca te duci la mama ta si ii explici asa cum e ea ca eu nu o cunosc o sa te sfatuiasca si o sa te sprijine ele nu ne vor raul, de ele avem nevoie in momente din astea. Asculta-ma si o sa fie bine :* e alegerea ta ce faci iar asta e numai sfatul meu iar bani poti face rost numai daca te imprumuti la cineva sau mergi la vecini cu catei sa ii plimbi sau sa le speli masinile chestii din astea, poate ajuti la un magazin cu marfa ceva multa bafta si sper ca imi asculti sfatul :*
Daca pleci de acasa gandeste-te inainte unde vei sta si ce va face mama ta cand va vedea ca nu mai apari. Daca te certi si cu ea si cu prietenii tai + ca ai rezultate din ce in ce mai mici la scoala ar trebui sa insemne ca e ceva in neregula cu tine. Cred ca esti intr-o stare in care te enerveaza orice lucru cat de mic ar fi el si de aceea te certi cu toata lumea. Intr-un weekend poate ar fi o idee buna sa te duci pe la tatal si sora ta si sa stai vreo 2 zile cu ei. Asa va sti si mama ta de tine, nu vei lipsi nici de la scoala si poate iti vei pune gandurile in ordine si te vei mai linisti departe de casa si de prieteni.
Eu zic asa..nu-ti abandona scoala, ca o sa-ti para rau. termina macar 12 clase. daca tot esti dornic de munca, pune mana si cauta-ti un job part time, si nu o sa mai ai timp sa te certi cu mami.E admirabul ca esti gata sa iei viata in piept dar maturizeaza-te caci parintii te invata de bine (de cele mai multe ori).Nu te mai certa cu mama ta, ca azi o ai, maine nu se stie.Cu prietenii o sa te impaci tu, voi baietii nu sunteti ca fetele, treceti mai usor peste.Ai o stare mai naspa pentru ca s-au adunat deodata toate si te apasa, dar toate au o rezolvare.De ce ai note proaste la scoala, ti-este greu sa inveti? iti place mai mult pe facebook, nu? eu am facut liceul si daca vrei sa treci clasa cu 5, chiar se poate. DACA VREI. Poate te duci la facultate dupa aceea daca ai posibilitatea, si sa vezi ce faina ii viata acolo nu stii ce ratezi, esti un pusti, astea nu sunt problemele vietii! Fii barbat ba! bafta
Sunt perfect de acord cu ea