| Unique a întrebat:

Ok sa incep asa
eu ma uit des la profil pe TPU, si m-am uitat la puncatj si scrie ca am 27 raspunsuri castigatoare, dar cand ma uit iar pe profil, am 24 de ce arata asa?
un rasp convingator primeste fundita
credeti ca ar trebui sa mai astept? cateva zile? poate apare? pls

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia legatura cu Raluca imediat ca e nenorocire.Cum e posibil asa ceva?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistita, ca apar si celelalte, doar trebuie sa ai putintica rabdare ca si eu patesc la felhappy
Dar de obicei pana a2a zi aparhappy

| Elena1234456 a răspuns:

Poate au fost sterse intrebarile la care ai primit fundita, eu zic sa iei legatura cu Raluca.

| Silvia a răspuns:

La punctaj rămân răspunsurile câştigătoare, dar acolo unde scrie ''răspunsuri câştigătoare nu stiu câte'', apar doar fundiţele de la întrebările care nu au fost şterse. Dacă de exemplu ai 10 fundiţe la 10 întrebări, iar 2 dintre întrebările la care ai fost răsplătită cu o fundiţă au fost şterse, vei rămâne la profil cu 8 răspunsuri câştigătoare.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Conteaza cele pe care le ai la punctaj.Eu am facut o intrebare Ralucai pe aceasta tema si mi-a spus ca adevarate sunt cele de la punctaj, ca celelalte sunt inca neactualizate, ca ea poate sterge o fundita data deja la cererea celui care a dat-o, ca se streg intrebari cu fundite cu tot, ca sunt fundite care vin din urma date de robotel.De fapt, clasamentul se face dupa cele de la punctaj.Eu am cate o data si 10-12 fundite diferenta intre profil si punctaj. Dar de obicei sunt 5. Acum am 8 diferenta! O singura data a fost o egalitate intre profil si punctaj! Uita-te la oricine si o sa vezi ca este cu diferenta. Parerea mea personala este ca robotul de la TPU este foarte incarcat si nu poate face fata la toate miscarile si actualizarile de pe site!