| skooler a întrebat:

Ok, sa va spun povestioara mea.Am 2 saptamani de cand sunt in italia, sa spun departe de familie, este o vacanta de 3 saptamani, mai am una deci, de cateva zile, 4 mai exact, ma simt euforic, am 17 ani aproximativ, si pe zi ce trece sunt euforic, nu prea ma pot gandi la parinti deoarece ceva ma distrage, ma simt mai obosit, fara chef de viata sau conversatie, nu prea suport galagia in momentele astea, am o stare aiurea, imi vine mereu sa dorm, sa ma intind, tin sa precizez ca nu eram asa inainte, * ca ma simt ca si cum as fi pierdut pe cineva, asa mai deprimat.
Este normal? mai am 1 saptamana de vacanta si ma intorc in tara, sa fie varsta de vina? Adolescenta? Plus ca tin foarte mult la ai mei, ma ingrijorez, cand vreau sa ma gandesc la ei ceva ma distrage... am o stare aiurea dupa cum am spus si ma simt obosit... sa fie schimbarea modului de viata in 2 saptamani? Pot spune ca ma simt deprimat. Va multumesc!
Cineva mi. a spus ca este normal, ca este adolescenta si au loc schimbari in corpul meu. Si mi. e si dor de ai mei dar parca nu vreau sa plec de aici de unde sunt din italia... Nu vreau sa raman deprimat happy ce sfaturi imi dati?
As vrea sa stiu daca sunt normale mici foarte mici pierderi de memorie la varsta de 17 ani, si starile de somnolenta si euforie, imi vine mereu sa ma intind, ca si cum abia m.as fi trezit, am o stare gen "no chef";(, ma simt deprimat. e normal?

Răspuns Câştigător
| stefaniacristina77 a răspuns:

Hei! sper sa te ajute sfatul meu.Eu sunt mai mica ca tine. Odata am fost intr-o excursie cu clasa mea intr-un oras din Bulgaria. A fost super in prima zi. Dar in a doua deja mie-ra dor de casa.Adica as fi vrut sa stau acolo si sa fi venit si ei cu mine.In momentul acela am sunat-o pe mama si i-am zis ca mi-e foate dor de ea si m-am simtit un pic mai bine^^. Te-as sfatuii ca atunci cand te simnti aiurea si obosit, sa deschizi geamul, sa te pui in pat comfortabil si sa asculti niste muzica calma. Te vei simtii mai relaxat si parca ai tai sunt cu tine in camera.Incearcahappy... sper sa mearga^^.

4 răspunsuri:
| TaylorSwift a răspuns:

Si eu ma simt asa...
dar e o stare normala, probabil te plictisesti sau ar trebui sa suni pe cineva care-ti poate spune ce fac parintii tai ca sa te linistesti sa sa te bucuri de cat ti-a ramas din vacanta! :-)

| skooler explică:

Dau Funda!

| Andrushk_4587 a răspuns:

Pei poate chiar e asa nu stiu prea multe am doar 12 anihee hee sper sa nu te mai simti asahee hee big grin dai si funda la asta?

| skooler explică:

Mai astept raspunsuri... si dupa dau funda.