| EvilBlackAngelIsabella a întrebat:

Ok. Salut. Ce faceţi? :** laughing Deci faza e că am 14 ani și am sânii și fundul prea mare. Toţi băieţii se uită la mine și vor să "mă atingă". Asta mă enervează pentru că sunt o fată cuminte și vreau să nu cad în vreo ispită din asta. Am lăsat 4 băieţi să mă atingă și știu că asta e foarte rău,dar vreau ca ei să se oprească din a se mai uita la "formele mele". Deci cum/ce să fac ca să nu mai am fund, sâni? Gen... aproape deloc. E asta posibil?

11 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Inloc sa fii mandra de ceea ce tia oferit natura pe gratis tu incepi sa te plangi ca niste mucosi cad in extaz cand te vad. Din contra ar trebui sa fii chiar bucuroasa insa nu trebuie sa-i lasi sa te pipaie toti ageamii. Fii serioasa si daca le interzici sa te mai atinga vei vedea ca isi vor pierde interesul manifestat. Ceea ce intrebi tu este aproape imposibil dar mai ales ilogic.Fii tu insati si nu vei regreta.

| EvilBlackAngelIsabella explică (pentru corbulalbrosu):

În fine... Să zicem că nu mă deranjează că ei se comportă așa, le trag eu niște pălmi, chiar dacă după ei spun că-s proastă. Nu-mi prea pasă de asta, dar problema e că mie nu-mi place să am forme. Vreau să fiu anorexică. Mie mi se pară că acele fete sunt frumoase, nu cele cu forme. Mă urăsc pentru asta. De ce trebuie ca eu să am formee? De ce nu pot fi scândură?

| EvilBlackAngelIsabella explică (pentru corbulalbrosu):

Nu sunt mândră. E groaznic să ai sâni mari.

| minrest a răspuns (pentru EvilBlackAngelIsabella):

Probabil tu crezi ca "anorexica" înseamnă "foarte slaba", dar anorexia e o boala psihica grava care duce la moarte. Eu înțeleg ca ai 14 ani, dar vorbește și tu despre ce știi.

| CinevaMisterios a răspuns (pentru EvilBlackAngelIsabella):

Niciodata nu sunt prea mari... daca nu iti convine da-mi-i mie ca eu stiu cum sa-i utilizez happy

| corbulalbrosu a răspuns (pentru EvilBlackAngelIsabella):

Nu pot sau mai bine zis nu am dreptul sa ma exprim in privinta asta privind sanii mari/enormi mai ales ca si mie imi plac sanisorii care incap in causul palmei pentru a te putea juca mai usor cu ei, insa am dorit sa-ti aduc la cunostinta ca femeile anorexice vor dispare curand deoarece am citit un articol ca nu stiu ce for mondial a hotarat ca manechinuitele care prezinta moda nu mai aiba permisiunea de a apare sa defileze pe scena daca nu vor avea greutatea minima egala cu greutatea ideala.Deci aceasta afirmatie a ta :" Vreau să fiu anorexică. Mie mi se pară că acele fete sunt frumoase, nu cele cu forme". se va spulbera in curand.Asta am dorit sa-ti transmit.Pa,pa.

| SergiuBoss11 a răspuns:

Ce napastuita esti...sad. cred ca ar trebui sa se scrie o carte despre aceasta poveste de viata.glumeschappy,esti frumoasa, nu vad de ce ai vrea sa pierzi darurile de la natura.
maine urmeaza un baiat sa se planga pe aici ca are scula prea mare si nu stie cum sa mai taie din ea

| EvilBlackAngelIsabella explică (pentru SergiuBoss11):

Nu e nici un dar. E un lucru rău pentru mine. Nu arăt ca o fată normală de vârsta mea. Nici o colegă nu are forme.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se poate dacă ești dispusă să cheltuiești sume mari de bani pentru operații ca mai târziu să dai bani pe alte operații pentru a-ți reface formele.

| silvia2ooo a răspuns:

Doamne :O Cica "fata cuminte". Daca ai fi asa nu ai te-ai lauda cu prostii pe retelele de socializare

| MirceaPavel a răspuns:

Daca te streseaza zile, o vor face dar vor realiza ca gresesc.
totus daca ai forme utilizeaza-lewinking ca esti fata si poti da clasa prin forme