| BellaRagazza007 a întrebat:

Ok... salut GUYS, (dau fundita) deeci, vreau sa-mi raspundetzi si mie la 2 intrebari cred destul de interesante. bbun deci:
1.
ce va atrage mai mult dintre:

a. o fata care pentru. ea shopping, cumparaturi, moda si baieti este efectiv totu, si scoala este ca. m pe ultimu plan, fata este draguta, pentru. ea makiajuriile, hainele sunt muult mai importante decat cartiile, este destul de fitoasa, si intr-adevar este destul de placuta de baieti. ( -sau- )

b. o fata, care moda, conteaza, dar nu asa mult ca scoala. o fata cu capu pe umeri, nu prea fitoasa, nu tipa " vai mi s-a rupt o unghie", dar si NU ani 80. una care este si ea placuta de baieti, dar una care realizeaza ca lumea nu se invarte in jurul iei ( mentionez ca fata "a" nu realizeaza ca lumea nu se invarte in jurul iei"

2. baieti, pentru. voi ce conteaza cel mai mult :

a. frumusetea.
b. " ce ai in cap" deci inteligenta.

p. s NU vreau raspunsuri la 2° intrebare gen: aman2... conteaza si frumusetea si intelingenta. " ok? nununu, rapunsuri de genu asta am auzit toata viata mea, daca chiar nu reusiti sa raspundeti la 2° intrebare, macar dati. mi o percentuala.

gen:
70% inteligenta
30% frumusetea.
exemplu eh!

va rog mult de tot sa raspundetzi si la intrebarea 1. si la intrebarea 2. mersiiii mult de tot. dau fundita!

Răspuns Câştigător
| Ataaaat a răspuns:

Nu ii inteleg pe aia de aleg a (sunt destui care nu au postat aici)
Deci cum sa iubesti pe cineva care habar n-are nimic si crede ca lumea e a ei oh go on!

a la ambele big grin si. sa zic asa 90% int. 10% frum.
Acu nu as putea sa fiu cu cineva f urat. dar nu stiu daca ati observat cu cat iubesti mai mult o persoana cu atat tie ti se pare ca e mai frumoasa/ frumos
big grin

3 răspunsuri:
| ILoveMe2 a răspuns:

La 1 as vrea b si la 2 tot b deci o fata inteligenta

| ILoveMe2 a răspuns:

La 1 b si la 2b tot b

| ILoveMe2 a răspuns:

Scz de dublu post