În calitate de fata, aproape femeie iti zic eu ce se intampla, cu o parere semi subiectivă.
Ideea e in felul urmator: fetele se îmbracă/machiaza/comporta in anume feluri pentru a atrage atenția. Fetele adora atenția. Adora sa fie fluierate nitel pe strada si sa atraga privirile altora. Nu exista femeie pe planeta asta căreia sa nu i placă asa ceva, iti zic eu. S a implementat ideea asta de vestimentațe ciudata care lasa cam multe la vedere prin tot ce tine de social media si mass media si noi, fiind in secolul 21, (niste moderni cu gândire la fel de modernă))) ) trebuie sa acceptăm asta si sa băgăm la înaintare zicala *asta e secolul 21, asa e lumea in ziua de azi, ce mai vreti?* ca scuza pentru nevoia excesivă de atenție pe care efectiv o cerșim la un moment dat. Mie mi e rusine uneori cu ce vad pe strada si, sa stii, ca acum ceva vreme mi-a afectat putin stima de sine. Asta pentru ca eu sunt genul de om care nu urmează trendurile, am stilul propriu, lejer si ajunsesem sa cred ca e ceva in neregulă cu mine. Si, lasa, ca nici cu bărbații nu mi e rusine. Au unii niste standarde de te doare mintea, nu alta. *Dacă nu e sexoasa, n are sani si acid hialuronic in buze plus talie de viespe, n are ce cauta lângă mine*. Hehe. N ai ce sa faci, te adaptezi vremurilor. vrei, nu vrei, aia e. Oricum, nu toate femeile sunt asa, cum nici toti bărbații nu au gândirea de am zis o eu.
Văzusem comentariul fetei "daca nu eram noi, voi nu ati mai fi facut copii". Ma ingrozesc cand vad "argumentul" asta cand cineva aduce o acuză la adresa femeilor. nu e asta! O femeie e ceea ce trebuie sa fie in momentul in care stie ce vrea de la viata, e independenta si capabilă să facă si sa intretina acei copii de care tot spune, iar fara bărbat nu ar putea fi un întreg. Valabil si viceversa.
Sa porti pantaloni nu e crestineste. Isus n-a purtat niciodata pantaloni. Eu port pantaloni pentru ca nu sunt crestin.
Cele care lasa sa se vada in relief buzele pasaricii iti arata ce le trebuie. Altfel nu-mi explic.
Intra la poza unei fete pe insta sau Facebook și citește comentariile. O sa aflii singur răspunsul.
De asemenea, dacă vreodată o sa ai ocazia uita te în inbox ul unei fete pe insta. O sa îți faci cruce. 100 de mesaje pe zi.
Fetele sau femeile se duc mai multe la baie, sa barfeasca. Habar nu ai tu cate informatii afla ele in doar 5 minute, nici macar nu e misto .
Cat despre imbracat, asta e si mai simpla. Nu exista fata/femeie pe planeta asta care sa nu vrea atentie. Fiecare o obtine cum poate. Cele "simple" ( sa nu zic limitate ca se ofenseaza printesele ) le vezi mai dezbracate. O doamna(sau cu comportamentul uneia) nu are nevoie de decolteu pana la buric sau chilotii pana la gat in fund sa atraga atentia. Si asta cu " ma imbrac cum vreau", lasa-ma sa nu incep. O prostie inventata de panarame. Cat despre primele randuri scrise. Stii care e faza? E vina sexului nostru. A baietilor / "barbatilor". Daca nu ar exista ratati libidinosi pe planeta care ar vrea sa aiba o noapte cu panarame/pitipoance de genul, nu ar mai crede alea ca merg pe apa. O mica privire pe canale de Youtube sau Instagram la una cu un corp mai facut la sala si faci cancer la ochi la cati ratati pupincuristi fara viata exista.
Nu sunt de acord cu faptul că susţii un individ cum e Colo. Cu asta nu sunt de acord.
Chiar dacă fetele alea se îmbracă mai sumar, ele NU sunt doar bucăţi de carne care pot fi consumate de vreun obsedat sexual.
Cum ar fi să te îmbraci tu în maiou şi pantaloni scurţi şi să ai un fizic apetisant şi să te prindă un grup de fete şi să "tragă" de tine. Ai putea să afirmi că a fost vina ta că te-ai îmbrăcat aşa? Nu, evident.
Într-adevăr, nici mie nu-mi plac pipiţele de genul, mironosiţele, dar aşa le este caracterul, gena. Căci chiar dacă văd astfel de modele în jur, fiecare e atras de lucrurile care îi definesc personalitatea. Fiecare tinde spre ceea ce-l defineşte.
Citeste toata intrebarea, am spus clar ca sunt de acord cu colo ***DAR MAI PUTIN LA PARTEA CU VIOLUL***
Sunt de acord cu ce a spus legat de stilul vestimentar al fetelor si legat de cat de devreme au inceput sa se maturizeze.
Femeia poate sa fie si dezbracata, nu inseamna ca ar trebui acum sa o faca cu toti oamenii de pe strada.
Eu nu inteleg care e problema ta cu femeile. Stai de grija lor? Ce fac si unde se duc?
Se comporta ca niste "dive" fiindca vor atentia barbatilor buni, normal. Ca orice femeie sanatoasa la cap.
Sfintia si Maria ta, nu am zis ca fetele de genu' vor sa si-o traga doar pentru ca se imbraca cum se imbraca, am intrebat doar de ce au un comportament de diva. Asa, si nu stiu ce naiba baiat "bun" poate sa vina la tine daca tu porti pantaloni trasi in ***** si un tricou cu 2 marimi mai mic, maxim vine un Dinca sa te-ntrebe daca vrei sa te ia de la scoala din septembrie.
"Eu nu inteleg care e problema ta cu femeile. Stai de grija lor? Ce fac si unde se duc?"
Nu, doar ca mi-e scarba sa vad astfel de specimene si nu doar "baietii buni" nu vor fi atrasi de voi, dar probabil ca niciunul.
Nu imi pasa ce li se-ntampla si nici unde se duc, dar pe moment simt o scarba fata de sexul-opus.
Din pacate, in tara asta, femeile sunt doar niste gonflabile cu pareri si asta, nu pentru ca asa va facem noi sa pareti, ci voi o faceti cu mana voastra.
Treziti-va(sau cum ar spune o a-tot-stiutoare diva, wake up)
Hei,daca am dreptul la opinie, nu inseamna ca fac parte din categoria aia. Toti avem dreptul sa vorbim, nu e nimeni privilegiat.
Nu stiu cum ti se par tie, dar ce atrag si ce doresc sa aiba in viata lor le priveste. Fiecare ia ce doreste de la viata asta. Avem dreptul sa alegem cu cine avem legaturi.
Nu stiu cum ti se par tie, dar ce atrag si ce doresc sa aiba in viata lor le priveste. Fiecare ia ce doreste de la viata asta. Avem dreptul sa alegem cu cine avem legaturi.
Ok...am zis ceva legat de asta? Clar, nu o sa poti alege pur si simplu un baiat de pe strada, trebuie ca si el sa simte ce simti si tu.
Nu am zis ca nu puteti avea o anumita categorie de barbati, am zis doar ca barbatii "buni" o sa fie mai mult scarbiti decat indragostiti de o pereche de pantaloni mulati pe buci cu 2 marimi mai mici si un tricou ce nici pana-n buric nu ajunge.
Unele spun ca "asa se simt ele bine", iar altele vor doar sa atraga atentia celorlalti sau sa flirteze cu vreun baiat. Nu ai ce sa le faci, fiecare se imbraca asa cum vrea.
Pai chestia sta in felu urmator, daca nu eram noi, voi nu stiu cum ati mai fi facut copii.La imbracat si machiat depinde de la o femeie la alta, unele sunt genul Pick me adica fac totul doar sa atraga atentia barbatilor, iar altele ne machiem ca sa ne simtim noi bine, iar la imbracat daca ne place cum aratam asa iesim pe drum, nu va imaginati ca gata, daca ne imbracam asa va vrem in pat.Traim in secolul 21 si fiecare ar trebui sa isi vada de ciorba lui,nu cum se imbraca si de ce x si y,cum am vazut baieti cu gleznele oale blugi mulati si fuste,asa vrem si noi sa iesim cumva in evidenta, ca sa se cunoasca pana la final care e femeia in societate, ne-ati furat si fustele, machiajele, gesturile si trebuie cumva sa fim recunoste ca fiind femei. La baie avem atatea informatii mai mult ca cei de la SRI, idei nu ai in cateva minute ce baza de date ne cream ahahaha
Iti reamintesc ca fara noi, nici femeile nu ar mai fi putut face copii, totul e...o munca de echipa, unde si femeia, dar si barbatul au contributii egale. Nu stiu ce barbat ai vazut in fusta si cazurile in care sa vezi un barbat cu blugi mulati, sunt de vreo 1 in 25, deci nu stiu de ce vrei sa fi mai speciala ca 1-2 baieti de genu' pe fiecare strada. Si legat de: "Traim in secolul 21 si fiecare ar trebui sa isi vada de ciorba lui, nu cum se imbraca si de ce x si y", Asa cum fiecare, are, din pacate, dreptul de a se imbraca cum vrea, asa avem si dreptul la libera opinie. Da...barbatii gay chiar au "fustele, machiajele, gesturile", dar sa vezi un gay si mai ales, facand sau purtand asta in public, e mai rar ca ciuma, serios, in toata viata mea, nu am vazut un baiat purtand fusta sau un baiat machiat(mai putin de Halloween) si de gesturi, da, am vazut baieti gesticuland ca niste femei si asta, de obicei, se intampla din lipsa unui model-masculin in viata.
Ma rog, ca baiat, nu as purta niciodata fusta, nu m-as machia si nu as gesticula ca o femeie, treburile astea se pot aplica persoanelor ca Daria Jane. Serios acum, cand ai vazut tu un baiat in fusta?
Da, exista donatori de sperma si ovule fecundate in laborator si noi putem face copii fara voi printr-o mama purtatoare sau un "uter de laborator", dar daca uni barbatii nu si-ar dona sperma, n-ati putea. Nu exista spermatozoizi facuti in laborator, nu poti copia adn in laborator, asta este posibil doar in filme. Daca s-ar putea copia spermatozoizi in laborator, s-ar putea clona si ovule...dar na, ma rog.
Cum am mai spus, oricat de mult a evoluat stiinta, tot o sa ai nevoie de un barbat sa-si doneze sperma sau daca esti barbat, o femeie ce sa-si scoata ovulele.
Da...se vede ca nu te duce capu.
Hai sa-ti explic biologic cum e un copil facut si cum ajunge sa fie baietel sau fetita.
Ovul = celula cu 2 cromozoni, X si Y, 50% din zigot(deci practic. din copil)
Spermatozoid = celula cu 2 cromozoni X sau Y, 50% din zigot(deci practic. din copil)
Zigot = Ovul fecundat de spermatozoid
In timpul ciclului menstrual, o ovula se pune pe o "patura" de sange din uter, daca ovulul e fecundat, el continua sa se dezvolte in uter, daca nu, el si sangele sunt "dati afara".
Daca Spermatozoidul are cromozonii X, copilul e fata.
Daca Spermatozoidul are cromozonii Y, copilul e baiat.
Indiferent de caz, copilul are 50% din trasaturile tatalui si 50% din cele ale mamei.
Nu poti face un copil singur pentru ca un zigot are nevoie de 4 cromozoni(2 seturi), e imbosibil, cauta pe net, asa, orice femeie, la ciclu, ar ramane insarcinata.
Povestea pe care ai auzit-o. a fost cu un ovul FECUNDAT inserat in mama, altfel, copiii facuti in laborator, s-ar face cu un ovul NEfecundat, dar uite, de la inceputul lumii, un copil e facut de o femeie si un barbat si probabil. asa o sa ramana inca cateva mii sau zeci de mii de ani, o femeie nu poate, oricum, sa aiba grija singura de un copil si e bine si frumos ca e cum e acum.
Nu, m-a amuzat.
Serios, "In cativa zeci de ani o sa ajungeti voi de voi, ca noi femeile nu va mai vrem ca sunteti inutili, stresanti si degeaba."
Nu stiti ma ca pe langa gonflabile, mai sunt si femei ca lumea, ce inteleg naibii ce e iubirea.
Nu e problema la mine ca sunt unele ofticate ca nu au o relatie pe TPU
Nu ma cunosti personal, am o relatie de aproape 5 ani si ma faci gonflabila, bai papusel))) Esti pressed din cauza faptului ca am dreptate, si ne obositi maxim cu prostia voastra de copii. Daca vreti femei, maturiza-ti-va, altfel ramaneti la Manuela pana la adanci batraneti, pana atunci kam2020 si pot sa jur ca o sa te simti ca am zis asta.
Explica-mi cum ai ajuns la concluzia ca nu pot avea grija singura de un copil? Cum se va simtii ciudat fata de altii doar pentru ca nu are un tata? Nu e nevoie de un model masculin ca sa invete cat de toxic sa fie cu femeile. Cunosc femei ce au facut copii fara barbati, strict prin maduva spinala cu celulele stem, nu a fost nevoie de vreun barbat, stiinta va evolua din ce in ce mai mult si se va putea face copii fara sperma voastra.
Eu nu mai am tata de la 6 ani si n-am avut o copilarie de loc frumoasa, nu e de loc misto sau normal sa fii un anxios, depresiv semi-orfan. Nu toti barbatii sunt violenti si un studiu a aratat ca, daca un copil mai participa in certurile de cuplu, il ajuta sa se maturizeze. Lasa...nu toata lumea simte dragostea, mergi la un pshiholog sau ceva.
De cand eram mica am asistat la certurile parintilor mei,si la bataile pe care le incasa mama de la tata,chiar foarte des se intamplau,acu ca a mai imbatranit nu mai da in ea,da cat era in puteri o batea mai mereu si ea statea cu el pentru mine si fratemiu,acum fratemiu e exact ca tata,spune-mi ce model bun i-a dat ca o bate pe nevasta-sa la cel mai prost cuvant rostit, nu am avut parte de o familie ok si chiar stiu sa ofer iubire, dar traumele nu dispar asa usor, inca aud pocnetele de curea si toate injuraturile si tipetele, nu vreau asa ceva in viata copilului meu.
E interesant...
Copiii invata de la parinti.Ce invata?
Pai, 2 lucruri, de fapt.
Daca un parinte e alcoolic, si are 2 copii, sunt sanse mari ca unul sa nu puna gura deloc pe alcool niciodata sau sa se fereasca si celalalt sa ajunga alcoolic la randul sau.
Asa functioneaza cu orice fac parintii.Copii invata de la ei.Invata ce sa faca sau sa nu faca, in functie de propria personalitate si gandire.
Cuplurile de lesbiene au cea mai mare rata a violentei domestice asupra partenerului... (nu glumesc, poti vedea niste studii pe internet)
Pentru că vrem, după cum spune și Charles Baudelaire intr-o poezie de-a sa, să facem să incolțească sonete în inimi de poeți.
Idkrjek întreabă: