Paiiii...
Incearca sa nu te gandesti la asta. Daca te stresezi ca ''vaaai, nu trebuie sa plang'' sigur se va intampla.
Gandeste pozitiv, si totul va fi bine.
Mult succes
Fara suparare nu mi se pare normal sa dormi cu amandoi parintii in pat la 13 ani... o sa te faci mare da-o naiba de treaba o sa ai si tuh pr tau nu stiu ce sati zic doar nu esti copil mic nu se intampla nimic daca dormi cu cineva si las-o pe mama si tata ori cat ai fi apropiata de ei nu zice nimeni nu dar incearca sa fi mai independenta nu mi se pare normal esti cu prietenele nu are ce sa se intample ai incredere
Si plus de asta incearca sa te dezobisnuiesti pe viitor de asta spune-le ca esti mare si ca multi copii dorm singuri in pat la 13 ani... sa se mai duca si ei ca doar is sot si sotie spune-i mamei tale ca vr sa dormi si tuh singura acomodeazate ca asta chiar mi se pare o problema
Si mie mi s`a intampl astaa. adica eu dorm in camera mea.dar` eu cand dormeam la vara`meea Deyya}} Mi se facea dor de mami:** si imi lacrimaw`W 0ChII dar ea ma vedea...si a inceput sa rada.eu m`am enervat si am sunat`o pe mami}} sa vina d0P mine.ea a zis ca e in pijamale si.Am zis aShaaA:asa mami}} ca maine la primAaa O`0o ra vi d0p mine.ok? Ea o zis ca e ok...Am inteles. varameaa o mai stat si s`O uitat la un FilM.eu faceam NaNy Deci.gandeste`te la ceva sa uiti de cel mai rau sentiment! Dorul de mama Si de tata