Eu nu sunt genul de fata dar pot sa-ti explic
Fetele care fac asa ceva isi asigura viitorul priten.si este si adevarat si ce zis adica te si plac dar momentan shunt cu altcineva... Mdeah oi fi eu fata dar nici eu nu inteleg moote dintre ele...
Cam asa suntem noi fara de inteles... Funda?
Poi aspestul fizic ne place dar daca nu-s tie sa ne vorbeasca sa se comporte cu noi.
Pai unor fete( eu nu-s printre ele ) le place sa isi bata joc de un baiat mai ales daca el o place.Ori daca e nu stiu poate vor sa le ajutati sau chestii din astea dar poate nu stiu sa iti zica asta din politete.nu stiu depinde de fata. Bye .
Vezi tu, fata crede cati raneste sentimentele respingandute, asa ca-ti face complimente dar caatare nu vrea sa fie cu tine.Pur si simplu na vrut sa te ranesca.
1. sunt fata.
2.Da, ai dreptate. Dar uite.cum sa iti spun. unele fete trebuie sa spuna ce gandesc, ca asa sunt ele, exprimandu-si admiratia fata de un baiat bun.Doar Atat. admiratie ca mai exista baieti cum-se-cade in sec XXI.
3.parerea mea, daca te-ai impacat bine, daca nu mai asteapta raspunsuri...
Poi poate fata ii spune asta vazandu-l ca pe un amic.ce vina are daca baiatul crede altceva...
Si baiatul de ce nu intreaba din prima daca fata vrea sa fie cu el? asa ar primi raspunsul mai repede
Stii cum se spune, fetele nu au fost create pentru a fi intelese, ci pentru a fi iubite. :d
Cred ca e ok sa fii confuz. Si noi suntem la fel de confuze uneori in ceea ce va priveste pe voi, baietii.
Replica citata de tine contine simple complimente. Si poate ca acel ''imi place de tine'' se referea strict la prietenie (ca amicitie). Sau poate a fost doar o adaugare la acel refuz pentru a nu te jigni.
Si da, nu toate spunem asta. Si nu, nu tuturor ne este usor sa refuzam din prima. Poate din teama, poate din lipsa de tact sau poate, pur si simplu, din prea multa empatie. Nu orice lucru simplu e neaparat si usor. Si aici nu ma refer doar la a refuza sa fii cu cineva.
Si nu confunda ''a nu vrea'' cu ''a nu putea''. In ciuda expresiei... ''daca vrei, poti''...
Atunci inseamna ca e nesigura. Stai de vorba cu ea. Nici nu stii cat conteaza asta uneori...
Oricum, din moment ce a spus ca: "esti super dragut, imi place de tine, esti destept si comic", nu cred ca sunt doar niste cuvinte goale asezate frumos in fraza de dragul de a vorbi.
Si... nu stiu, nu cred ca vei gasi raspunsul aici, chiar daca il cauti printre fete. Nu suntem "programate" la fel. Raspunsul e numai la ea.
Aveti nevoie de timp impreuna.
Bine v-a, gasit. renunt cu un scop. Ea e tipa din asta populara care iese, se duce, face, drege. Eu nu merg la petreceri discoteca si alte din astea.
Inteleg, dar nu vad scopul. Ai spus ca renunti cu un scop. Iar popularitatea ei nu e nici pe departe o cauza pentru a nu fi impreuna.
Poate nu iti stie alte resurse " $$$$ " si poate de aia nu vrea sa fie cu tine! ca daca ar sti poate ca ar vrea sa fie cu tine!
chaosography întreabă:
Geo2969686 întreabă: