| Daysukki a întrebat:

ok, sunt copilaroasa! da. si? cel mai mult tin la orgoliul meu. poate asta este si o mare prostie.nu-mi place sa fiu batjocorita, luata la misto, barfita, chiar daca asta probabil s-a intamplat de enspe mii de ori, injurata etc. dar cui ii place? mi s-a intamplat ca cineva, nu-mi place sa arat cu degetul dar, sa ma faca copil prost. ok nu ma supara injuratura dar de ce sunt asa? acum cateva zile ma plimbam prin fata blocului si na. m-am trantit (finut) in zapada, pe spate, si ascultam muzica.subliniez -atat faceam.pentru asta? stiu sigur ca din acest motiv, tampit, am fost facuta asa si s-a ras de mine. ok dar ce am facut? sunt proasta pentru ca imi place zapada si asc muzic...pai multumesc frumos. apoi de copchii aia care sapa pe sub zapada, se bat, se-njura, se scuipa, rag ca vitele.si etc etc ce sa mai zici. ok eu am parerea mea ...gresesc? recunosc ca eu gresesc foarte mult cand vine vorba de sentimente, minciuni, note.sunt o fire care uraste crima, nu criminalul. nu pot ierta o persoana care-mi raneste orgoliul dar nu tin nici suparare pe ea, nu o urasc.si eu barfesc, si tu barfesti si toata lumea o face, cica e buna ca sa nu faci alzaimer sau cum e boala aiai. stiti voi? chiar daca cineva ma face in tot felul, eu tot tac pentru ca imi este frica sa nu ma fac de ras si sa-si bata mai tare joc de mine. asta mi se pare ciudat si mie.nu pricep, adica stiu ca asa sunt eu.nu-mi dau cu parerea mai niciodata si nu prea jignesc, cel putin nu pe fata. daca vad un betivan i-l ignor nu-i zic ca-i imputit chiar daca asta cred. intelegeti? dar nici nu suport sa ma minta cineva, pe scurt imi este foarte frica sa nu imi raneasca careva orgoliul. de aceea am suferit, prosteste, dupa prima mea dragoste pentru ca nu vroiam sa ma respinga sau ceva, nu aveam incredere in mine.stiu ca deja v-am plictisit dar intrebarea este de fapt:eu am acceptat faptul ca asa sunt si nu ma pot schimba, dar oare pot depasi frica aceasta? ma simt bine atunci cand scriu. chiar daca nu am o intrebare propriu-zisa, sau sa cer vreun sfat.ci pur si simplu ma descarc. voi ce parerea aveti. sa merg la pliholog. app dativa parerea in legatura cu tot ce am scris nu doar cu intrebarea. multumesc oricum.

Răspuns Câştigător
| DemonMeDark a răspuns:

nu trebuie sa mergi la psiholog pentru ca esti perfect sanatoasa parerea mea insa nu trebuie sai lasi pe uni sa se ia de tine sa te injure pentru ca daca vede ca iti face rau va continua mereu incearca sa fi tu insati daca te face proasta fal si prost nu il lasa sa-si bata joc de inimatahappy:*:*

1 răspuns:
| iLikeChoholatei a răspuns:

Buna! Si eu sunt la fel ca tine toti isi bat joc da in fine.Trebuie sa ne tinem tare si sa incercam sa fim puterniiice si sa nu-i bagam in seama pe cei caree isi bat jok.Eu de exemplu ma descarc facand altceva:desenand(chiar daca n-am talent) stand pe telefon, pe internet etc. Si nu trebuie sa mergi la psiholog esti normala!