anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ok! Va rog sa nu radeti de mine, dar nu mai pot sa tin in mine problema mea.De ceva vreme mi-am dat seama ca imi plac baieti..Este ceva normal? Nu stiu ce sa fac! Va rog seriozitate...

Răspuns Câştigător
| BiuL a răspuns:

Cati ani ai? In perioada adolescentei e normal sa ai unele intrebari, nelamuriri, despre tine si sexualitatea ta. Eu zic sa te relaxezi si sa ai rabdare in timp sa vezi, eventual sa incerci sa iti faci o iubita (bininteles daca ai 13 cat deduc eu din numele tau nu are rost inca) si sa ai rabdare. Daca nu te poti linisti mergi si vorbeste cu in psiholog, trebuie sa fie si la tine la scoala, te va ajuta si discutiile sunt confidentiale. In cel mai rau caz, nu esti prima si nici ultima persoana careia ii place personale de acelasi sex.

2 răspunsuri:
| ℓσνє a răspuns:

Daca esti baiat si-ti plac baietii... n-ar fi normal. Daca esti fata, e ceva logic.
Dar totusi daca esti baiat asta e. mai bine sa fii cu baieti, decat cu fete si sa nu le iubesti.
Pa, paawinking.

| Ioana380486 a răspuns:

Deci esti baiat si iti plac baietii. e ceva neobisnuit, asa ca pentru Romania e ceva cu care nu trebuie sa te mandresti sau sa te arati. sfat: sa nu te dai la baietii pe care nu ii cunosti si care stii ca le plac fetele pentru ca ai putea avea o reputatie f proasta si iti vei pata viata. intersecteaza-te cu baieti care stii ca sunt la fel ca tine.