| oanaonixy a întrebat:

Ok:Xeu una credck ca' scoala imi place deckat sa stai acasa mai invat ceva si' ma si distrez cu prieteni prin pauze chiar daca ' is premianta

Răspuns Câştigător
| Farcas a răspuns:

Si mie tot asa mi se pare.La scoala petrecem majoritatea adolescentei, tot acolo avem cei mai multi prieteni, acolo ne distram cel mai mult.Cand cresti iti vei amintit cu drag de ani de scoala

8 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

La fel cum ti se pare si tie love struck kisswinking

| Psihoyounger a răspuns:

Foarte bine... bravo. Persoanele ca tine vor avea de castigat in viata!

Psihoyounger

| muffin94 a răspuns:

Da, poate doar faptul ca invat lucruri care imi vor folosi in viata, dar in rest nustraight face nu prea am prieteni in scoala si cu colegii nu ma inteleg in afara de colega mea de banca.asta nu inseamna ca sunt o persoana dificila, dar oriunde merg in pauze vezi ori numai pitipoance, cocalari sau emo kids straight face vacanta de vara ramane tot pe primul loclaughing am timp sa ma distrez cu prietenii mei adevarati, stau afara pana tarziu, n-am de invatat, merg la mare etc.happy

| muffin94 a răspuns:

Ce-i asa de stupid in raspunsul meu?straight face

| rox a răspuns:

Aha. da' nu mai scrie ASHA(asa) sau cu ''ck'' sau alte chestii d'astea.ca nu stii cum apare obisnuinta cu scrisu' asta.

| shade a răspuns:

Cam asa ceva

| oanaonixy explică:

Voua love struckcum vi se pare?:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea imi place scoala straight face
Doar unele ore ...mai ales desenul love struck chiar daca profu este dur. dar vrea sa scoata tot ce este mai bun din noi
Si la mine pauzele se sf cam greuhee hee
Si urasc toate regulile de la scoala mea sad Fara cola, cipsuri si mai nou fara acadele laughing Dar nu exista copil in scoala fara 3-6 acadele la el laughing
Mai este si uniforma aia care cine dracu o poarta straight face
by zui