| Gumițăă a întrebat:

Okaay. Deci in primul rand HEEII! big grin si in al doilea intrebarea. Ati mai raspuns propabil la asa ceva deci nu cred ca o sa fie greu. Fac parte dintr.o trupa de improvizatie. Suntem 3 fete si 3 baieti. Chestia e caa mi imi cam place de un tip din astia prezenti pe acolo. Inainte de a incepe sa facem cursurile de actorie l.am mai vazut prin liceu si ii ziceam prietenei mele ca e simpatic. Iar acum, in timp ce faceam pe rand un exercitiu pe mica scena se uita in ochi mei. Frate inteleg o scurta privire, dar nici chiar atat de mult timp. Iar in scenele de improvizatie de la repetitie unde sunt eu voluntara e si el. E si chesti de genu cum ar fi chiar daca nu ii este impus intr.o scena dintasta ma ia de mana, ne atingem. Dintrastea. Acuuum nu stiu care e faza cu el. Ceva pareri? Da sper sa isi dea cu parerea cei care chiar stiu ce zic. tongue Săru^mâna!

3 răspunsuri:
| valentina345 a răspuns:

Poate te simpatizeaza, si acesta este modul lui de a flirta :* Incearca sa intri in disctuie cu el sa-i raspunzi la acele,, priviri insistente in ochi '' si la acele atingeri ale mainii :* Poate iese ceva smug Succes :*!

| mrscarter a răspuns:

Eu cred ca si el te place dar la fel ca tine ii e frica sa faca un prim pas. Eu zic sa lasi lucrurile sa decurga de la sine. Daca esti cumva din Bucuresti, cursurile de actorie le faci cu domnul Cezar Boghina? :*

| Gumi??? explică (pentru mrscarter):

Sunt la parintii mei in vara. Deci nu. :*:* Mersi!