| facepalmlol a întrebat:

Okay, asta o sa sune ciudat, dar ce semnificatie ar trebui sa aiba un vis in care se presupune ca esti mireasa, dar... uhm, mirele nu exista? Plus ca nici nu stiu daca eram chiar eu, fiindca acum cand stau si ma gandesc mai bine, fata respectiva nu seamana deloc cu mine?

Răspuns Câştigător
| sublime89 a răspuns:

Sunt doar vise. Nu le lua in serios.

3 răspunsuri:
| doreal a răspuns:

Nu stiu ce inseamna, dar nu cred in asa ceva, baliverne, cand eram mica am gasit coronita cu voalul lui mama de la nunta si mi l-am pus in cap, iar ea m-a prins si a spus ca nu e bine, bla bla bla si nu am patit nimic. Daca s-ar lua fiecare dupa vise ai vedea doar nebuni care cred ca vor muri. La ce te gandesti ziua faci noapteawinking, succes.

| marry95 a răspuns:

Eu nu prea cred laughing dar bunica mea spune ca daca te visezi mireasa inseamna ca o sa te imbolnavesti( o sa iti vina menstruatia, o sa te racesti sau alte boli). Nu stiu daca e adevarat sau nu. Sper sa nu fie adevarat pentru ca de obicei te bucuri cand te visezi mireasa si e pacat sa prevesteasca un lucru rau.

| Bufferia a răspuns:

Nimic nu se intampla, dar pota avea multe din punct de vedere arhaic cum ar fi ca cica ar murii cineva daca te visezi mireasa ...nu-i nicio chestie.