| Capsunicax3 a întrebat:

OKe. Daca ati merge la Magazinul De Animale ce v-ati lua? Miercuri merg cu mama la magazinul de animale si nu stiu ce animalut sa`mi iau. Toate imi plac. dar sunt nehoratata. Help me.

4 răspunsuri:
| Capsunicax3 explică:

Dau funda.

| phalas1 a răspuns:

Pisica.
Imi plac si cainii dar trebuie scosi afara de dimineata si seara, trebuie sa ii speli. Pisica se spala singura, isi face nevoile la litiera.

| LittleButterfly a răspuns:

Fara sa iau in considerare toate responsabilitatile care vin odata cu un animalut, eu as alege un catel pentru ca sunt animalele mele preferate happy. Insa, daca tu crezi ca nu o sa ai timp sa te ocupi non-stop de el, pentru ca ingrijirea lor necesita mult timp, eu te-as sfatui sa iti cumperi un porcusor de Guineea love struck. De ce? Pentru ca sunt dulci, dragalasi si foarte amuzanti happy. Oricum, depinde de tine ce preferi mai mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mi-as lua un cuțu mic si pufost,alb ca si cum ar fi de plus.love struck
Dar sti ca animalele sunt o mare responsabilitate, mai ales cainii pentru ca dimnineata trebuie scosi pe afara, trebuie sa le dai apa, de mancare, sa il ingrijesti etc.Nu cred ca e mare chestie daca nu cumva ai mai avut animale si inainte, iar daca e ceva nou probabil o sa te obisnuiesti, dar stii cum e iti ei un animal, dar in acelasi timp si o mare responsabilitate.Baftaaa.:*