| KimBianca a întrebat:

Oke ...nu am nimic personal cu Justin bieber, e unu ca toti ceilalti. dar ce va place la el?straight face sincer [am si eu obsesiile mele]dar justin Bieber peste tot? de ce nu Asia peste tot?

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

laughing asa e maria, nu e badaran si nesimtit, e doar comercial si fitos.
Referitor la intrebarea lu lolli:
Cred ca fetitele astea mici, il considera frumos, si de aia fac atat caz de el. Eu personal, n-am nimic cu el, imi plac vreo 5 melodii, dar in rest... nu sunt fan
O zi buna!

6 răspunsuri:
| sweetkiss4u4ever a răspuns:

Mie una nu prea imi place de el.doar cateva melodii de-ale lui, in rest...

| sweetkiss4u4ever a răspuns:

Mie una nu prea imi place de el.doar cateva melodii de-ale lui, in rest...

| maria56 a răspuns:

Majoritatea baietilor sunt badarani si nesimtiti, el este destul de diferit.

| KimBianca explică:

Adry05 bine zis =]] fetele mici...e de aceeasi varsta cu mine...si il vad un copil=]] straight face frate =]]

| Jandi a răspuns:

Cred ca prinre obsesiile tale se afla si Ki Kwang ...nu e de mirarehee hee
Intr-adevar Justin Bieber are o voce frumoasa si melodiile lui sunt de asemenea foarte reusite.El a cucerit publicul si prin faptul ca s-a lansat la o varsta frageda...cred ca acestea sunt unele dintre motivele pentru care este atat de cunoscut.
Intr-adevar si eu mi-as dori ca muzica din Asia(inclusiv Coreea) sa fie mai cunoscuta si cred ca unul dintre motivele pentru care nu este asa este limba. Justin Bieber, daca tot am luat acest exemplu, canta in engleza(limba oficiala)deci muzica lui este mult mai usor de inteles in intreaga lume happy
Oricum eu inca sper ca muzica din Asia va ajunge curand si pe la noi :X o ador

| KimBianca explică:

Da...ai nimerit cu una din obsesii Jandi ^^ desi nu e principala obsesie =]] si eu o ador =p~
Dar stii =]] Jandi priveste si asa... nu e atat de cunoscuta [desi stiu multa lume care asculta kpop ] dar ramane mai mult pentru noi =]] [sunt selfish stiu =]] ].vad ca tie iti place Ys smug

Întrebări similare