| Papusicaaaaaa12321 a întrebat:

Omg:|. ce parere aveti despre aceasta fata din Rusia care pluteste in aer:|?
deci eu am ramas socata imi e si groaza cand ma uit la videoclip http://botosaneni.ro/......14204.html vreau parerile voastree

Răspuns Câştigător
| PumpkinPie a răspuns:

Salut!
Nu ştiu ce să cred. Toată lumea-şi filmează câinele când îl scoate la plimbare? Dacă nu, să fie oare o coincidenţă? În altă ordine de idei, tu, dacă ai putea pluti, ai face asta în public? Poate este doar o glumă proastă sau un trucaj pentru cei mai creduli; pe mine personal nu m-a convins.
Numai bine!
Pumpkin Pie

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este o minciună optică!
Pa, pa.

NOname
| NOname a răspuns:

Impresionant. Dar tind sa cred, ca exista o explicatie logica.

| AleeexandrA a răspuns:

Redbull iti da aripi...
laughing)
rolling on the floor

| edc a răspuns:

Esti sigura ca ii copil adevarat? mie una imi pare a fi o papusa bebe dinaialaughing, imbracata cu haine adv poate arata realatongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa nu fie adevarat cand e! Se vede ca se feresc! trucaj nu are cum ca nu avea cum sa fie legata! a fugit prea repede! credeti voi ca nu exista oameni din asta! dar chiar sunt! exista tot felul de oamenii! tot ce sti u si despre fantome! orice exista!
dar copilu ala m-a pus pe ganduri! eu daca aveam banii! sincer! ma duceam sa o spionez! ce cauta eii in padure!?/ si de ce se feresc! o fi extraterestii? orice e posibil! de aia mor pestii pasarile! inundatiii razboi ce dreacu nu e pa lumea asta?! este chiar de crezut! bine nici nu imi e frica! ma face curios! ca na! sa mor mai repede!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dap! e adevarat ce s-a vazut pentru ce exista aceste genuri de oameni ca si cavid blade! chris f angel orice exista pe pamant! ne invadeaza extraterestri de aia ne mor pasarile cad cu sutele sanchi bombe spaima! pesti! tone la mall! inundatii cratere in sate sau orase e ca dreacu lumea asta si tot nu credetii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

straight face E foarte ciudat...si cam greu de crezut happy Iar voi astia care va plangeti ca din cauza extraterestrilor nu stiu ce patim noi... NU mai incercati sa dati vina pe altii pentru nenorocirile care se intampla pe planeta asta NOI suntem singurii vinovati pentru ca ne distrugem SINGURI prin poluare si prin prostiewinking

| wwwBotosaniRO a răspuns:

Multumim pentru link Alina!