Sa iti raspund iubire mai intai, si dupa iti spun cum mi-am petrecut ziua.Majoritatea baietilor se copiaza intre ei,si vor sa fie,,smecherasi",si ei vor relatii cu fete usoare,pentru a se distra,pentru a trai momentul,dar exista un moment in fata oricarui baiat cand isi doreste o relatie serioasa, sa isi intemeieze o familie, sa aiba copii s.a.m.d
Si ziua mea a fost...relaxanta.Am ascultat muzica si am luat un 10 la istorie in lucrare(nu stiu cum, d-abia am invatat, mi-era foarte lene sa invat duminica)
Sper ca m-am facut inteleasa xD
Baietii vor doar sa experimenteze si stiu ca doar cu una care a avut multi poate. Asa ii invata si pe ei mai multe. De la o anumita varsta, in general dupa 24-25 ani vad altfel viata si se gandesc serios la viitor, sa isi intemeieze o familie...si abia atunci isi cauta una buna, cu care sa faca, casa.
An avut banala plimbare de cosmar si amuzament home-school si vice-versa.Am dormit 3 ore.Si acum ajut oamenii ascultand Kiss FM.
Legat de ceea ce ai spus despre relatii, cred ca in mare parte ai dreptate.As vrea sa-ti explic mai multe legat de asta dar nu pot aici.
XOXO, Punky
V3ra întreabă: