| Barbiiiiie a întrebat:

Omg!:o Azi cand am fost la scoala cand am avut ora de dirigentzie. Un coleg de al meu A luat de par o fata si domn diriginte a vazut...Deodata se duce la el ii da 2 palme zdravene il da cu capul de scaun dupa ii mai trage o palma.straight faceSi plus ca i s-a deplasat aparatul dentar si i s-a invinetit doamne ce profesori nu imi credeau ochilor ce am vazut dupa care saracul a inceput sa planga fiidca nu mai putea deschide gura il durea tare si dupa am fost la el sa vedem ce a patit si ne-am luat de domn diriginte : de ce domn diriginte ati dat in ell!? de ceee? nu va este milaa?! la care el zice e las ca nu a are nimic. Ce inseamna asta? Cum e posibil ca unii profesori sa aiba tupeul de a lovi un elev? Ce a trebui sa facem acum? Sa mergem sa spunem directorului ca l-a batut? Eu nu mai inteleg nimicoh go on

7 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Naaah, nu-i spuneti lu director, pentru ca daca directoru ii spune lu dirigu va puneti rau cu el. Mai bine, fiti pe faza toti cand se mai intample chestii d'astea si filmati, si dupa aia e decizia voastra ce faceti, ori il santajati ori la politie, pentru ca faza cu palmele peste capatana nu mi s-a parut cine stie ce, ca si noua ne mai da profii din astea, dar noi incepem sa radem, dar sa-l dea cu capu de scaun:O

| Buuff a răspuns:

Normal! trebuia sa va opriti direct la director.sa spuneti la parinti sa-l spuneti la fiecare profesor.sa-l taxeze.om nebun!

| toxik a răspuns:

In scoli este o regula. profesorii nu au drepturi sa dea in elev. fiecare greseala a elevului este taxata cu media scazuta la purtare, sau exmatricularea. daca profesorul incalca regula risca sa fie sanctionat sau chiar sa`si piarda functia de dascal.

| EnvyU a răspuns:

Da idiotu ala de ce a luat fata de par? esti un las daca dai in fete. Dirigul a exagerat putin dar baiatul acela merita. Va duceti la director ii spuneti ce s-a intamplat dar si DE CE s-a intamplat si asta e.

| neekole a răspuns:

Este ceva destul de grav ceea ce zici tu. Dar oare nu exagerezi putin cele vazute? Adica totusi elevul respectiv nu o fost chiar cheie de biserica, si poate ca dirigintele a exagerat ca la batut, dar nu ai exagerat si tu cu povestirea? Adica, ceea ce zici tu pare chiar putin fortat. Poate voi ar trebui sa stati linistiti, si doar in cazul in care elevul agresat doreste sa faca o reclamatie(sau parintii acestia) ar trebui sa il sustineti. Sper ca ti-am fost de ajutor. Fundita?

| tenshi261 a răspuns:

Nu am de ce sa-l acuz pe respectivul diriginte pentru ca ceea ce a facut mi se pare destul de normal(sry da vad asta prea deshee hee ).Pe de o parte baiatul acela o merita pentru ca e destul de prostesc sa tragi o fata de par.
Si eu aveam un profesor care daca vedea ca nu esti atent, te chema la el si iti dadea o palma de ziceai ca pici pe jos(avea mana foarte grea; si lovea doar baieti, pe fete nu);

| topoint a răspuns:

Asa se mai intampla uneori si eu iti spun since ca singura sansa e sa actionezi. Sper sa nu para prea dur ce am zis dar asta e adevarul