anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

"Onoarea nu se cumpara, respectul se castiga. Daca nu înțelegi asta suntem din alta ligă. Eu vreau respectul și banii, respectul și fanii și nu vreau sa simt vreodată că mi-am pierdut anii" credeți că aceste versuri exprima mult mai mult decât ce se citește?

4 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Pare un citat luat de pe contul unui tiganus cocalar aka "bombardier" care posteaza o poza la 3 saptamani cu cele mai de cacao citate expirate.

| Alverto a răspuns (pentru LPCTSTR):

Really Man? Ești sigur? Și dacă eu ți-aș spune că asta face parte dintr-o melodie și anume "ares-cine crezi tu că sunt" nu știu de unde ai luat tu asta. dar in fine. Te invit sa o asculți. ar trebui să o știi oricum, că "Ares" e un rapper destul de cunoscut la noi.

| LPCTSTR a răspuns (pentru Alverto):

Nu ascult rapperi, trapperi si alte exemplare... sa canti despre problemele tale sau ale societatii si sa faci... nimic, e patetic, degeaba, cel putin asa ii vad eu.
Care-i farmecul, ca nu cred ca l-am prins, cum nu l-am prins nici pe cel al manelelor sau al rockului, de a palavragi pe un ritm?

| Alverto a răspuns (pentru LPCTSTR):

Pai respect pentru că nu ai prins farmecul manelelor sau al rock-ului, nu am ce zice. Dar bro fiecare cu muzica lui. oricum, ți am spus doar: că acele versuri nu sunt ale unui "bombardier" ci a lui unuia care a trecut prin viață.

Întrebări similare