| broscutsaaa a întrebat:

Ook, deci cine vrea sa stie intreaga poveste poate citi intrebarea precedenta.
Deci, prietena mea vrea sa se impace cu acel baiat, cum o face?

Răspuns Câştigător
| Hmmmm a răspuns:

Nu i-am inteles niciodata pe cei care si-au impartit relatia cu cei din jur, in cazul vostru grupul de prieteni.de ce as face asta? o relatie se consuma numai si numai intre 2 persoane. e vorba de intimitatea lor.de ce as vrea ca ceilalti sa vada ca il iubesc, de ce as vrea sa stie toti despre certurile dintre noi, de ce as vrea sa imi implic si prietenii? cu ce ma ajuta asta? si aici ma intorc la un articol citit zilele treute in revista Cosmopolitan. e absolut hidos ceea ce scrie acolo. mi se pare o porcarie.era vorba tohmai despre acest lucru.despre faptul ca niste psihologi ne invatau sa fim niste psihopate si sa ne controlam iubitii mereu si sa tipam in gura mare cat de mult ii iubim si sa nu ne sfiim sa avem momente intime cu el in fata altor oameni.
si acum sa trecem inapoi la problema ta.nu mi se pare corect si logic ca voi, gasca, va bagati. e strict problema lor ceea ce fac si cum si cand fac.incetati sa va mai bagati, inceteaza sa il mai intrebi ce simte pentru ea.asculta-ti prietena, da-i sfaturi daca ti se cer, spune-ti parerea daca ti se cere dar nimic mai mult. opreste-te aici.asa ii vei ajuta mai mult decat bagandu-te unde nu ai loc, in ceva ce nu are nici pe departe legatura cu tine.
acum ceea ce poate sa faca ea: are o singura varianta.este cat se poate de clar ca baiatul nu o va mai cauta din cauza orgoliului si din cauza faptului ca stie toata gasca problemele. un tip nu va accepta niciodata sa lase capul jos si sa caute el o fata in vazul gastii de prieteni.se va zice despre el ca nu e barbat adevarat si un tip, nu va accepta asta niciodata.va trebui sa il caute ea.va trebui sa stea de vorba cu el, cu calm, singuri, fara gasca! va trebui sa fie cat se poate de calma si sa il intrebe pe tip ce vrea de fapt.asa va afla totul chiar de la sursa, nu prin postasi(prieteni)sau alte cai mai mult sau mai putin infantile.
haideti sa ne maturizam si sa ii lasam pe ei sa isi rezolve problemele singuri!

1 răspuns:
| Lora a răspuns:

Cred ca ar trebui sa vorbeasca sa-si ceara iertare de la el ca s-a purtat urat atunci, si sa-i spuna ca iubirea pentru el e mare si ca n-ar vrea sa-l piarda si sa mai dea o sansa relatiei. Sper sa aiba noroc si s-o accepte din nou.Multa bafta!