Buna.
Eu zic ca nu prea ai procedat asa de bine, eu in locul tau imi continuam studiile, chiar daca orice copil isi doreste sa renunte la scoala . E ok ca va iubiti, asta face orice cuplu, e frumos acest lucru si ma bucur pentru voi, p.s: sper sa va tina relatia ! Dar avand in vedere ca esti inca copil nu prea ar fi normal sa renunti la scoala. Dupa sfatul meu, puteai sa iti continui studiile si sa stai la el daca asta iti spune inima. Insa in locul tau nici nu as fi stat la el, poate doar in weekend, dar m-as gandii prima oara la familia mea. As mai petrece timpul cu ei, pentru ca dupa aia ma voi plange ca mi-e dor de ei cand ei, Doamne fereste, nu vor mai fi . O sa imi para rau de asta. Faptul ca te-ai mutat la el te face o persoana puternica si descurcareata, dar pune familia si studiile pe primul loc, fara studii nu vei ajunge nimic in viata. Poate nu merit fundita, si eu nu am spus aceste lucruri pentru fundita, am spus pentru ca ti-am dat un sfat, si poate il asculti sau poate nu. In momentul acesta faci ce-ti spune inima, dar ai grija . Poate intr-o zi nu vei mai fi cu el si vei regreta lucrurile acestea. Sa stii ca nu cobesc sa nu mai fi cu el. Si apropo, poate el iti spunea de bine sa nu renunti la liceu etc. Pentru ca te-a pus pe tine pe primul plan, si poate acum e mai intristat din cauza ca nu l-ai ascultat. . Multa bafta!
Fara suparare dar amandoi santeti dusi cu sorcova, ce v-a apucat acum gata va baga-ti pe moda asta cum fac pedofilii cu minorele si crezi ca se va termina bine in viitor? Te-ai lasat manipulata de un nimeni care la randul lui va face asa cu alte tipe dar asta vei vedea tu in timp pe viitor si iti va parea rau.
Bună,după părerea mea nu ai procedat tocmai bine, ar fi trebuit sa te mai gândeşti înainte sa faci pasul ăsta.
Eu iti zic sa te intorci acasa, nu are rost sa scriu 100 de cuvinte.nu te-a dus capu', cred ca stii ce ai de facut in continuare(data viitoare lasa cocoselu' in pace ).
Numai bine!