| Barbie_9607 a întrebat:

Optiunea de la cosmote connect mobile 50MB si 200 MB trafic pentru 30 de zile cat este de buna si poti vorbii pe messenger prin intermediul acestei optiuni? si 50 Mb respectiv 200 Mb trafic explicati-mi exact ce inseamna? mersi funda

2 răspunsuri:
| StefanutZ_1919 a răspuns:

Buna...eu am extraoptiunea, e promotie, ai 200 mb in loc de 50 si ii poti folosi cum vrei pe mess, youtube, descarcari...eu chiar acum st p mobil.

| andtim a răspuns:

Eu in momentul asta am optiunea de 250 la care ti se da 500MB si merge destul de ok big grin pentru 4euro eu zic ca e chilipir big grin traficul este totalitatea datelor trimise/primite (sent/recieved) incluse in cei 50-200-250-1.5GB etc eu iti sugerez sa alegi cel putin 200-250MB pentru ca intr-o luna consumi destul de mult mai ales daca intrii zilnic in special de pe laptop. eu acum sunt la tara si sunt conectat la telefon prin bluetooth care e undeva in afara casei(pe pervazul ferestrei ca sa am semnal) si functioneaza excelent big grin apropo... daca esti intr-o zona cu semnal mai prost nu folosi conexiunea 3G! iti va merge infect si vei astepta mult. bafta