Păi pentru petrecere vezi ce place și lor și cădeți la comun acord. Eu sî zicem că-ți dau o idee. O pizza pentru fiecare, cum îi place. Sau dacă ai McDonald's-ul sau KFC-ul aproape de tine poți să iei ceva de acolo, dar ai grijă nu e prea sănătos -.-
De băut ar fi sucurile. Dacă le aveți cu băuturile alcoolice încearcă și o bere de mere, din câte am auzit nu are alcool [eu nu consum alcool]. Încearcă sucuri cu frute tropicale ca să vă răcoriți după mâncare să nu fie grețoasă. Poate și o înghețată? Să o scoți din congelator ca o surpriză
Pentru jurnal, dacă te pricepi la desen, poți face fluturași, inimioare și ce alte lucruri îți mai plac ție. Dar dacă jurnalul este colorat, folosesște un marcăr sau ceva care să se vadă. Poți să scrii diferite versuri pe el. Poți lipi pe el ceva pompos dacă ești genul acesta mai copilăroasă.
Și îți mai dau o idee. Dacă jurnalul are cheiță, îi pui un anou la capăt și pui cheia la brațăra sau la lănțișor, astfel vei fi sigură că va fi cu tine mereu și nimeni nu o să vadă ce ai scris.
Sper să îți placă idee mea ^^ și să te fi ajutat.
Pntru party:Mancare-pizza
de baut-suc...PEPSI...
jocuri:rujati-va legate la ochi,faceti-va rochii din hartie igienica,mima, machiati-va una pe alta, coafati-va...Sau ca mancare ai putea lua niste aripioare picante...