| SkyCracker a întrebat:

Oribil! Azi am fost sa ma tund. Aveam parul destul de maricel pentru un baiat. I-am zis lu caricatura aia de frizer sa imi pastreze forma initiala a parului-nu mai scurt in spate, nu mai stramb in fata, statea simplu...si asa vroiam sa fie si rezultatul final. Si m-a intrebat cat sa taie din el. A ales o portiune din breton si m-a intrebat daca e bine atat. Am aprobat, stiind ca vreo 2 cm sunt de ajuns de bine incat sa o multumesc pe diriga(nu ma mai primea la scoala daca nu ma tundeam), dar, datorita faptului ca regina Prostie domina peste acel taram al aluia numit "Creier", mi-a taiat din par de mi-e si mila sa ma uit in oglinda. Unii ar spune ca e ok. Dar nu e. Pentru ca e o schimbare foarte mare si maine o sa fac dita "impresia" in fata colegilor, nemaivazandu-ma cu par scurt in viata lor. Plus ca mie pur si simplu nu imi place cum imi sta. Ma gandeam sa ii dau o forma cu putin gel. Ceea ce vreau este sa imi recomandati un site bun, cu indicatii si moduri de aranjare a parului. Nu prostii de site-uri care le gasesc la primul search pe Google. Un site care stiti voi ca e de incredere si pe care pot gasi o modalitate buna de a nu ii face pe colegi sa lesine de ras prin clasa maine cand ajung la scoala!

2 răspunsuri:
| SmileBăi a răspuns:

Parerea mea...nu cred ca e chiar asa de scurt...incerca sa-ti faci o creasta cu gel, poate iti va sta binehee hee Si in privinta colegilor: Mare lucru, te vad odata in viata cu parul scurt vreo cateva saptamani / luni pana iti creste parul cat iti placeoh go on Sper ca te-am ajutat:*

| neekole a răspuns:

rolling on the floor))...scuze ca rad, dar cui nu i s-a intamplat asta?laughing. Poate ca zici tu ca nu iti sta bine, dar poate ca iti sta. Poate ca iti trebuie si tie ceva timp sa te obisnuiesti cu noua frezalaughing. In plus, baietilor le creste repede parul. In locul tau nu l-as fi platit pe frizer. Dar ce sa faci, asta este. Site-uri nu stiu, dar sper ca te-am mai linistit putin. Vezi si tu partea plina a paharului. Diriga va fi multumiterolling on the floorrolling on the floor. Funda?