| Buburuzăăăă a întrebat:

Paște fericit TpU! Am și eu o mică problemă cum au toți adolescenții ( cred). Cum aș putea să o conving pe mama să mă lase mai mult pe afară, să ies cu prietenii în parc e destul de departe. Eu înțeleg că-mi vrea binele, încredere în mine are dar tot nu înțeleg de ce nu mă lasă. Mereu am vorbit despre asta și nu s-a schimbat nimic! Ofer fundă.

3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Vezi că anturajul te strică, în timpul liber să faci lucruri pentru tine folositoare, nu să bați țurca!
Pa, pa.

| HaLoGeNNN a răspuns:

Eu la 10 ani avem voie sa merg in parc si sa trec soseaua si sa stau pana la 22:00 pe strada, iar tu ca adolescent/a nu te lasa? Spune-i asa:Lasa-ma sa ma duc odata si daca vin vie/u mai ma lasi.E vacanta esti cu prietenii, vorba lu Stefania nu faci teme, nu inveti...etc.Daca zice nu spune-i ca esti mare poti sa iti porti singur/a de grija, ca esti cu prietenii. Daca zici ca esti adolescent esti mare poti sa iti porti si singura de grija.Eu am 16 ani si ma duc singur pana in Bucuresti.Si nu sunt tigan.Bafta!

| Stefania1Stefy a răspuns:

Pai sper ca intelegi ca mama ta iti vrea numai binele. In timpul vacantei mi se pare o ora foarte acceptabila daca m-ar lasa pana 21:00 cu colegii. Depinde acum si unde e parcul de care zici. Poti sa i zici ca acum esti mare si ai dori sa stai si tu mai mult si spun-ei ca e vacanta macar acum sa te lase si pe afara ca dupa aceea vine scoala, invatat si nu mai ai timp de iesiri decat in weekend si iesirile din weekend nu sunt sigure. Incearca cand mergi in parc sa mergi cu niste persoane care i inspira incredere mamei tale. sper ca te-am ajutat si Sărbători Fericite! happy