| Ezzio a întrebat:

Pace tuturor!
Am o problema destul de aiurea daca ma intrebati pe mine.
Am 2 prieteni care cred ca sufera de o problema.
Acum ceva timp am fost implicati intr-o mica teapa pe care ne-am luat-o cu un tip care ne-a promis marea cu sarea iar de atunci cei 2 au ramas cu amintirea acestui om si repeta excesiv numele acestuia,glumele sunt aproape numai cu acest om.
Credeam ca a fost o gluma,dar cu cat timpul trecea,fiecare chestie amuzanta ei o transformau si o transforma in exces si pe deasupra il adauga pe acest om.
Lumea din jur rade,dar uneori raman chiar socati cand vad ca aceleasi glume le au tot timpul.
Nu stiu ce sa fac,vreau sa-i trezesc cumva din,,lumea,, asta a lor.
Imi sunt prieteni foarte buni amandoi, insa de la o vreme incoace ma sperie rau.Presupun ca o sa ma distantez un pic de ei.Chiar nu stiu sincer cam ce ar trebui sa le fac celor bufoni ca sa ii trezesc la realitate.
Putin ajutor?

2 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Incepi prin a discuta cu ei daca nu ai facut-o deja. Explica-le ca este deja prea mult si ca au inceput sa observe si cei din jur situatia asta. Propune-le ceva gen "cine pronunta numele sau face referire indirecta la persoana plateste cate un leu celorlalti doi". Sau dispari de langa ei pentru sa zicem o ora cand mai auzi numele. Poti sa mai gasesti si alte idei care sa ii deranjeze, tu ii cunosti mai bine. Daca toate astea nu merg, stai departe de ei.

| SenaKmftw a răspuns:

Incerca sa ii ajuti nu te distanta.