Mai....de ce tot continui cu drama asta inutila care doar iti seaca energia si sentimentele, nu mai vorbim de timp? Lasa-l.Mai exista baieti pe lumea asta.In adolescenta relatiile sunt cat se poate de superficiale si toxice.Inclusiv tu dai semne ca tinzi spre control freak.Cate conturi fake mai ai de gand sa-ti faci pana iti dai seama ca nu ii pasa de tine? Zau asa.Lasa timpul sa treaca, obligatoriu pentru ca si tu sa te mai maturizezi putin si poate ca sa dai ulterior peste baieti care la fel, sunt mai maturi, mai seriosi, nu din astia cum e personajul descris mai sus.
Lasa iubitii la 14 anisori si focuseaza-te pe carte, ca aceea este importanta acum! Vad ca la iubiti nu mai ai trac si rusine, doar la scoala, unde esti total incapabils a citesti macar un text cand te pun profesorii.
"in 2 Octombrie | Anonima181991999kkkk a întrebat:
Buna tpu.Am 14 ani. De cand ma stiu sufar de o anumita fobie de public..nu stiu exact cum se numeste. Cand trebuie sa spun ceva, ma inrosesc rau la fata, inima incepe sa-mi bata tare, mainile imi transpir, am gura uscata si tremur. Daca profesorii imi spun sa citesc ceva in fata clasei, pur si simplu imi doresc sa mor in acel moment. Ce ar trebui sa fac?"
Daca am spus la o întrebare că am 14 ani, asta nu înseamnă că trebuie să repeți! De învățat, învăț foarte bine și nu ai dreptul să mă critici și să mi răspunzi la orice întrebare cum că să mă țin de școală! Sa știi că chiar o fac și dacă nu o făceam asta nu e treabă ta. Daca nu îți convine nu mai răspunde, ignora întrebarea, că ți-ai pierdut timpul degeaba sa mi răspunzi mie la întrebare.
Comporta-te ca o fetita de 14 anisori si lasa iubitul la varsta asta, ca te duce pe cai gresite in viata!
Parinti nu ai?
De ce nu esti supravegheata si educata?
Cu ti se permite sa ai iubiti la varsta asta atat de mica?
Sa iti vezi de treaba... de treaba ta si sa nu te mai complici cu el.
aaaa, si sa iti traiesti viata in realitate. Ca pare ca acesta "relatie" se desfasoara doar pe Instagram
Nu mai accepta chestii pe care nu le agreezi si gata. Ce atata bataie de cap? Faptul ca "lingi dupa ce ai scuipat" e cea mai imbecila actiune pe care o poti face ca om in general.
Știi cum se spune,, o greșeală repetată, este o decizie", Greșeala asta a ta repetitivă, de a-l tot ierta, este de fapt decizia de a-l păstra în viața ta.
Termină odată cu el! blochează-l, nu-l mai băga în seamă, termina tragedia asta și mergi mai departe.
Andrei67y5 întreabă: