| Anonima181991999kkkk a întrebat:

Pai am inceput sa vorbesc cu un băiat de 2 luni jumate de pe 27 iulie... in timpul asta au fost foarte multe certuri, foarte multe și eu am venit cu ideea ca intr-o zi ca prietena mea sa-i dea mesaj sa vad daca răspunde.Ghici ce, s-a comportat superb cu ea, îi povestea totul și a spus că nu are iubită și a avut o relație de 3 luni și mintea în ultimul hal.Bun,i-am zis după aceea cat de loial poate sa fie și după mi-a zis că a intrat un prieten pe contul lui și a vorbit cu ea, dar știam că nu e așa absolut deloc...dar l-am acceptat din nou,
după aceea vine o perioada in care ne-am despărțit timp de o săptămână, iar el a pus la profil o poza cu el și cu o fata care îl ținea în poală și după o săptămână după cum am zis a dat din nou mesaj și a zis că e greu să mă uite și aberații normal.Mi-a zis că era intr-un autocar și dormea iar o fata i-a făcut poza și l-am acceptat din nou, pentru că sunt o proastă și accept tot de fiecare data...bun.
După perioada aia nu am mai fost deloc la fel, deloc pentru că vorbeam tot mai sec, pe apeluri nu aveam subiecte.
Intr-o zi m-a întrebat de ce nu îl pun la story, iar eu am zis că nu îl pun pentru că nici el nu mă pune.Mi-a zis că el nu poate pentru că le-a mai pus pe fostele lui pe story și a regretat...bun.In dimineața aceea îmi venea mie ideea de a intra pe încă un cont de al meu și din greșeală cred am dat pe contul lui unde am văzut că a repostat o postare a unei fete,iar de pe contul meu principal a ascuns povestea, că sa nu o vad.Ce sa mai zic? A zis că nu pune fete.Bun, l-am acceptat din nou, iar fix azi am făcut un cont de ig și am pus poza dp net tot ce trebuie și am inceput sa vorbim, a zis că nu are iubită și se comporta foarte frumos ..azi i-am vorbit foarte sec, cred că doarme că a fost activ acum o oră, nici noapte buna nu-i zic, in alte seri ii spuneam noapte buna, să mă ierte că am vorbit sec și că am avut o zi proasta și etc...sincer acum mi s-a luat de tot, nici nu prea mă mai interesează daca îmi vorbește sec sau incerca să facă o conversație că doar eu încercam. M-ie sila de toate.Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Mai....de ce tot continui cu drama asta inutila care doar iti seaca energia si sentimentele, nu mai vorbim de timp? Lasa-l.Mai exista baieti pe lumea asta.In adolescenta relatiile sunt cat se poate de superficiale si toxice.Inclusiv tu dai semne ca tinzi spre control freak.Cate conturi fake mai ai de gand sa-ti faci pana iti dai seama ca nu ii pasa de tine? Zau asa.Lasa timpul sa treaca, obligatoriu pentru ca si tu sa te mai maturizezi putin si poate ca sa dai ulterior peste baieti care la fel, sunt mai maturi, mai seriosi, nu din astia cum e personajul descris mai sus.

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Lasa iubitii la 14 anisori si focuseaza-te pe carte, ca aceea este importanta acum! Vad ca la iubiti nu mai ai trac si rusine, doar la scoala, unde esti total incapabils a citesti macar un text cand te pun profesorii.

"in 2 Octombrie | Anonima181991999kkkk a întrebat:
Buna tpu.Am 14 ani. De cand ma stiu sufar de o anumita fobie de public..nu stiu exact cum se numeste. Cand trebuie sa spun ceva, ma inrosesc rau la fata, inima incepe sa-mi bata tare, mainile imi transpir, am gura uscata si tremur. Daca profesorii imi spun sa citesc ceva in fata clasei, pur si simplu imi doresc sa mor in acel moment. Ce ar trebui sa fac?"

| Anonima181991999kkkk explică (pentru Violleta2022):

Daca am spus la o întrebare că am 14 ani, asta nu înseamnă că trebuie să repeți! De învățat, învăț foarte bine și nu ai dreptul să mă critici și să mi răspunzi la orice întrebare cum că să mă țin de școală! Sa știi că chiar o fac și dacă nu o făceam asta nu e treabă ta. Daca nu îți convine nu mai răspunde, ignora întrebarea, că ți-ai pierdut timpul degeaba sa mi răspunzi mie la întrebare.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Anonima181991999kkkk):

Comporta-te ca o fetita de 14 anisori si lasa iubitul la varsta asta, ca te duce pe cai gresite in viata!
Parinti nu ai?
De ce nu esti supravegheata si educata?
Cu ti se permite sa ai iubiti la varsta asta atat de mica?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa iti vezi de treaba... de treaba ta si sa nu te mai complici cu el.
aaaa, si sa iti traiesti viata in realitate. Ca pare ca acesta "relatie" se desfasoara doar pe Instagram

| VoidEternal a răspuns:

E clar ca lumina zilei ca omul nu tine la relatia voastra.

| StoicAnalysis a răspuns:

Nu mai accepta chestii pe care nu le agreezi si gata. Ce atata bataie de cap? Faptul ca "lingi dupa ce ai scuipat" e cea mai imbecila actiune pe care o poti face ca om in general.

| FindMyName a răspuns:

Știi cum se spune,, o greșeală repetată, este o decizie", Greșeala asta a ta repetitivă, de a-l tot ierta, este de fapt decizia de a-l păstra în viața ta.
Termină odată cu el! blochează-l, nu-l mai băga în seamă, termina tragedia asta și mergi mai departe.

| MAteiLaAjutat a răspuns:

Ce sa faci? Sa lasi prostiile!