| Lolkkk a întrebat:

Păi am o profesoară de geografie si e cam bătrâna si la unele ore de geografie cu ea e prea rea, arunca ghiozdanele colegilor care merg prin clasă si nu stau cuminți, asta nu prea e bine, nu ne lasa cu geamurile deschise, mereu ne pune sa le închidem si miroase urat. In fine, eu n-am treabă dar o colegă o trecea sa vomite si a iesit repede afara si a vomitat si a zis ca ii pune absența si la cei care nu scriu de la mine din clasă le baga mana in ghiozdan si le scotea cartea si cu pixul si am auzit de la o altă profesoară care e de romana. A predat mai multe materii, desen si altele ca a bătut o clasă a 7 a a si a 6 a b nu mai stiu daca a sau b dintre acestea dar unele din acestea si un coleg pe nume Adi i-a zis ca i s-a dezlegat siretul si i-a scăzut un punct in catalog. Asa si cand vorbisem cu acea doamna de mai multe materii zicea că o mai lasă 2 saptamani sa vadă ce se întâmplă, oare trebuie dată afară din scoala această doamnă? E prea bătrâna cred ca are 40 si ceva.

3 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

La cum scrii se vede ca nu ti-a placut cartea. si de asta nu cred o iota din ce spui.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Se poartă dement, adică bolnav. Părinții să facă o plângere la direcțiunea școlii iar dacă nu are efect, la inspectoratul școlar.

| Endita4689 a răspuns:

La 40 și ceva de ani nu e bătrână. Acum femeile ies la pensie la 61 de ani.
Încercați și voi să fiți mai cuminți la orele ei!