Daca se "da" la tine, se da pentru ca te place.eu zic sa actionezi daca si tu il placi, ca o sa se plictiseasca la un moment dat sa se dea la tine si iti pierzi sansa.
1.Ce varsta are? (daca are o varsta apropiata de a ta sunt sanse foarte mari ca el chiar sa te placa)
2.El are nr. de tel? (daca il are atunci e un semn bun)
3. Daca s-a despartit de prietena lui pentru tine, arunci chiar ca te place la nebunie!
Buna Madsz,
Din cate povestesti exista o mare probabilitate sa te placa. Daca sta pe langa tine e posibil sa astepte sa vada daca tu simti la fel pentru el.
Pa, pa
Buna poate te place si asteapta sa faci si u un pas pote crede ca nu esti interesata de el si atunci gaseste pe alta da in pic de atentie
Daca te placea nu se ducea la alta fata, adica odata ce te place pe tine nu ar trebui sa se duca la alta si pe urma sa vina din nou la tine...eu cred ca te foloseste, dar si mie mi se mai intampla cateodata si am dreptate cand sp asta. Acum depinde ce vrei sa crezi tu pup :X
Pai exista 2 posibilitati
1.el sa incerce sa fie cu tine doar pentru ca esti o tipa buna sh alea alea
2.el cu adevarata te place doar daca a reusit sau cel putin a incercat sa se apropie de tine,sa te cunoasca, sa-ti castige increderea, sh vazand ca n-are nici o sansa la tine s-a consolat cu o alta de care s-a "indragostit"
acum uhh stii cat de apropiat e d tine
succes
:X:X:X
Pai eu cred ca te place... daca asta vara a vrut sa "stea" cu tine, apoi a stat cu alta fata, apoi cu alta si acum iar cu tine inseamna ca a incercat cu mai multe fete dar nu a reusit sa te uite pe tine.deci fi fericita 3 fete si dor pe u tea ales de 2 ori . fundita?
La cum se poarta pare un tip cam afemeiat...el doar ca a gasit una mai "buna" inseamna ca gata cu tine si dupa ce a terminat-o cu ea inseamna ca nu mai are pe cine...parerea mea ca sunt fel si fel de baieti si care mai care mai draguti si prosti
Cred ca ar trebui sa incepi o relatie dar sa nu iti faci prea multe sperante sa lasi totul sa mearga de la sine, sa nu te grabesti in a intretine relatii sexuale cu el.Doar incepeti o relatie si asteapta sa vezi ce comportament are daca iti propune sa aveti relatii intime in minim o saptamana 2 sau iti bate apropouri e clar ca te vrea doar pentru sex.Totusi sfatul meu este sa incerci
Pai normal ca te place, parca iti rezolvai singura problemele! dc tu spui ca se da la tine! sa fi atenta ca s-ar putea intoarce fosta. mrg... eu cred ca te place si asteapta un raspuns
anonim_4396 întreabă: