| AndreeaEmma a întrebat:

Pai cum sa incep laughing imi place de un baiat. Este cu o clasa mai mare decat mine, dar nu asta e problema. Problema este ca imi e rusine sa ii arat ceea ce simt pentru el. Il plac si cred ca si el ma place, dupa felul cum se uita la mine, vorbeste cu mine si e grijuliu cu mine. Nu ne cunoastem de mult timp de vreo luna si ceva laughing Ce sa fac? Sa ii spun ceea ce simt? Imi e ca daca ii spun fac o greseala. Poate el isi va bate joc sau eu fac o greseala. Nu stiu ce sa fac! Va rooog muult! Ajutati-ma! ♥
Dau funddda. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| xSkyler a răspuns:

Buna!
Iti sugerez, orice metoda vei dori sa incerci, NU PUNE NICIODATA, dar NICIODATA o prietena sa il intrebe.
Baietilor le plac fetele indraznete in astfel de situatii, plus ca e posibil sa iti minta prietena.
Incearca sa vorbesti mai mult cu el, sa va apropiati mai mult unul de celalalt si vezi mai apoi cum evolueaza lucrurile happy
Poate va face chiar el primul pas.
In cazul in care esti foarte nerabdatoare, ii poti spune ca vrei sa discuti ceva cu el tongue apoi ii explici situatia si asta e, vezi cum reactioneaza.
Succes!

1 răspuns:
| cristimihailov a răspuns:

Sunt trei solutii clare:
1. Ii spui si vezi ce se intampla.
2. Nu ii spui si vezi ce se intampla.
3. Rogi o prietena mai indrazneata sa ii spuna ca il placi si ca ar fi bine sa faca miscarea.