| zuzixadri a întrebat:

Pai: De cateva zile,cand ma ridic din pat, sau de pe scaun sau de stiu eu unde ma ia ametealastraight face.Dar azi in afara faptului ca ma lua ameteala [in urma careia ma lasam jos, pe covor sau inapoi pe pat]incepea sa imi fie cald si respiram mai greu sau nu stiu cum sa zic..mai repede.straight face
Oare de la ce poate fi?
Au mai fost chestii de genu dar practic am lesinat.Am vazut ceata si am picat din picioare si m-am trezit pe jos.Dar sa zicem ca asta se explica pentru ca, cu o zi inainte imi fusese rau din cauza mancarii.
Si nu, nu sunt gravida pentru ca nu am cumlaughing
Si stiu...trebuie sa merg la medic dar aveam nevoie de un sfat.adica de la ce ar putea fi.

3 răspunsuri:
| Ea12345 a răspuns:

Cel mai probabil e o cadere de calciu. Insa poate fi mai grav, de exemplu o problema neurologica(ar putea fi primele semne ale unei tumori). Nu vrea sa te speri, dar orice e posibil, asa ca fuguta la doctor.
Bafta!

| perryornitorinca a răspuns:

Anemie. incearca sa manaci cat mai multe fructe si legume + in fiecare zi calciu si magneziu (1 zi magneziu, a 2a zi calciu, a3a zi magneziu..si tot asa le alternezi )

| ziggs a răspuns:

Pai poate nu mananci destul si ai caderi de calciu sau si eu ma mai ridic din pat si de pe scaun si ma ia cu ameteala 5 secunde dar imi trece nu-s ce sa zic sfatul meu e sa te duci la medicul de famile si vezi ce iti zice.bafta!