anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pai e un gen de intrebare pe care am mai pus-o pana acum e vb de un baiat nuuu nu e ce credeti voi nu imi place de el da mi-a placut in fine nu asta e faza : el crede ca sunt nesuferita si mataita si nu sunt deloc asa nu ca zic asta fiinda asa cred eu despre mine pot confirma si prietenele mele nu stiu de ce crede asta si nu am idee ce sa fac nu mai vreau sa creada asta.ma comport asa doar pe langa el dar nu il mai iubesc ca imi place de altcineva mentionez ca e foarte destept si are replica la orice; nu te intrece sau las-o asa in fine ce pot sa fac sa isi schimbe ideea? sper sa nu mai pun intrebari din astea

6 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Parerea mea este ca lui ii place de tine. Replicile astea pe care ti le da le da pentru a te intimida si a incerca sa te atraga. El nu te considera asa dar insista cu aceste vorbe pentru a vedea cum reactionezi. E doar un joc pentru el. Un joc al seductiei sau un joc al orgoliilor. Poti doar sa arati cum esti, nu te chinui sa ii explici pentru ca intri in jocul lui.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Miruna3094 a răspuns:

Degeaba incerci sa fii cea ce nu esti o sa pari si mai ''nesuferiat''
Si cred ca el ar trebui sa demonstreze un pic de maturitate si sa nu mai te judece dupa aparente

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu imi pasa de amicitie vreau doar sa nu mai considere o fata razgaiata

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vreau detalii cum sa par matura?