| Nebuneală a întrebat:

Pai... e urgent am o problemastraight face decistraight face ieri am fost cu fetele in parchappy si am vazut ciocanusigh si fetele au zis ca se dau in elstraight face si m`au convins si pe minehappy! Dar acum nu prea sunt asa convinsa ca vrea! Adica eu m-am dat in caracatita de 3 ori la rand si a 3 oara am vomitatastraight face si imi e frica ca daca vomit in ciocanstraight face. Dar fetele au zis ca nu se va intampla asa ceva!
Bai am nevoie de ajutor!
Urgent
love struck
Merci:*!

10 răspunsuri:
| Coriii a răspuns:

...ai zis ca te dai straight face. te dai...
app merg si eu nebunho... dar n-am bany tongue big grin

| Coriii a răspuns:

Bai m-am dat si a fost superlove struck mai vreau
love struck

| Stefii needs somebody to looooove. xD a răspuns:

Nu ai de ce sa vomiti de la Ciocan,
E o senzatie supeeeer.; x
Eu m-as da de 36378 ori pe zi in Ciocan.; xx
Eu zic sa te duci, nu rata ocazia!laughing; x

| ٳ ٴٳ ٴ !ńα ßáäá''ђђ ٳ ٴٳ ٴ a răspuns:

Daca nu vrei sa te dai le zici prietenelor tale ca nu vrei si gata.
Dar nu cred ca ti se va face rau. E super tare!winking
Aa si Nu manca inainte de a te da!hee heewinking

| symo_1115 a răspuns:

M'am dat in ciocan si n'am avut nimic. dar cand m-am dat in caracatita si mie mi-a venit sa vomitlaughing...nu o sa mori daca te dai...ba sunt sigura ca vei mai vrea. dar nu te da mai mult de 2-3ori cati pierzi mintile, ametesti ff tare (iti zic din proprie experienta)

| GabiCh93 a răspuns:

Incearca macarhee hee

| FineBroAndy a răspuns:

Pai poti sa iti iei o pastila de vomitat, ca sa numai vomiti:Cea mai buna este Emetostop. L-a ajutat epe un var de-al meu care are foarteeeee rau de masina sa mearga cu masina pana in Germania fara sa vomite.Isi face efectul 24 de ore. Daca nu ti-am fost de folos, macar am incercat.Succeswinking

| JennyBerry a răspuns:

Daca nu vrei, nu te da!

| upstonik a răspuns:

Mai, acum depinde cat de mult iti place sa te dai in chestii d'astea, eu zic ca 1 data nu moare nimeni, cred laughing

adica e fain, mie unu imi place!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu vrei sa mergi, zi-le fetelor si gata.Sunt prietenele tale si te vor intelege. Dar eu zic sa incerci si daca se va intampla ceva, te vor ajupa fetele. Dar daca tu nu vrei, nu trebuie sa mergi. Da-te in altceva daca nu iti place acolo. Da-te in caracatita din nou sau in alte chestii din astea.Nu esti obligata sa mergi acolo!
Ia alegerea potrivita!