Pai incearca sa cunosti cat mai multe fete, si fa ce iti place tie mai mult
asc. muzica care iti place sau ceva de genu'
sterge'i nr. de tel, id'ul daca nu mai vb deloc
incearca sa fii baiatul dinainte sa fii cu ea
iar cand iti aduci aminte de ea, suna o prietena, o fata care iti place tie
ori iesi cu prietenii, si bagati in cap ca trebuie sa o uiti
succes!
da'mi si mie un msj daca sa'mi spui daca a avut vreun defect
bye
Uitã de tot, uitã de tot... sterge toate pozele cu ea, tot ce a apartinut vreodatã de ea... gãseste-ti un hobby, ceva ce sã te tinã ocupat, ca sã-ti poti lua gândul de ea.
Draga, Jyovany, sfatul meu e sa treci peste asta, daca v-ati despartit inseamna ca nu v-ati potrivit. E clar ca ai pus mult suflet in relatie si ca nu-ti vine usor sa treci peste asta.De obicei fetele sunt cele care trec greu peste despartiri, probabil esti un baiat mai special.Nu in todeauna un cuplu Izabella si Eduard(ex din twilight)pot fi impreuna. Dar nu trebuie sa te simti luzzer, pentru ca nu ai pierdut nimic, ci ai canstigat:o noua sansa de a gasi persoana potrivita pentru tine...eu iti urez succes in depasirea acestei dileme si sper ca ti-am fost de ajutor. Daca vrei sa te ajute un prieten poti lua id meu yahoo si mai vorbim(emina_say)
Motivul despartirii nu ai specificat insa oricum daca vrei sa uiti de ea comunica fffff mult si inceteaza sa te gindesti la ea iesi cu prietenii tai chiar daca nu ai dorinta ca pofta vine mincind asa cu ei vei incepe sa te distrezi fara sa realizezi ca uiti de ea.sterge tot ce ai cu ea ca sa nu iti aduga aminte nici un obiect si fii dispus spre schimbari ssunt multiple domnisoare cu care poti discuta nu e neaparat sa te implici in alta relatie doar sa discuti si asa se uita fc activitati de la care primesti placere si nu crede ca nu ajuta ajuta daca vrei tare, singur definesteti ca scop so uiti si nu uita ochii care nu se vad se uita
Piciu_Mihaela_ întreabă: