| funxoxo a întrebat:

Pai eu si o prietena buna vrem sa facem un cover la o melodie (mai exact taylor swift- white horse), ea canta la pian (foarte bine) si eu vocal (binisor). Am 2 intrebari:

1)care-i treaba cu drepturile de autor, adica nu cred ca toti "pustii" care au facut un video gen karaoke din distractie au auzit de asta, sau copii talentati care fac mereu coveruri la melodii celebre, in fine astept raspunsul

2)unde putem inregistra, adica ma intereseaza sa stiu:

-cat costa sa inregistrezi in studio

-unde ar fi un astfel de studio

-ce programe pe net ne pot ajuta sa editam cat de cat greselile, sau sa editam de ex sa punem voci pe fundal...

Va multumesc enorm si raspundeti va rog si daca stiti doar raspunsul partial, la una din cerinte. Eu va dau megaFUNDA si va multumesc

Răspuns Câştigător
| PopStarInMyMind a răspuns:

Buna! Depinde din ce oras sunteti.Scrieti pur si simplu pe Google studio-uri de inregistrari Bucuresti(sau de unde sunteti voi).Le spune-ti alora ce melodie vreti si cum o vreti si ei fac rost de un negativ sau va compun unul pe gustul vostru.Sincer,nu prea stiu cat costa o inregitrare intr-un studio(probabil vreo 50 lei sau mai mult,depinde de cate lucruri vreti).Nu cred ca-i mare chestie cu trepturile de autor,ca doar,vorba ta,multi se inregistreaza cu melodii de la alte vedete. Oricum, daca mergeti la un studio, vor stii cei de acolo cum sa va ajute si cum sa editeze melodia etc.
Succes!