anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pai...imi place de colegul de bancalaughing nu sunt sigura in ce fel, dar imi place de el, adica vreau sa stiu cum ar trebui sa ma comport cu el? La teste il ajut mereu, ii dau temele cand le fac, deci foarte rar, il ajut cand iil asculta mai pe scurt fac ce vrealaughing si eu nu mai vreau, cum ar trebui sa ma comport cu el, deseori imi pune mana dupa gat si vine foarte aproape de fata mea sa imi zica diverse lucruri, nu vrea sa stea cu un baiat in banca vrea sa stea doar cu minelaughing), Funda la cine imi spune cum ar trebui sa ma comport (restul vot)

6 răspunsuri:
| oOSaritaOo a răspuns:

Mă... eu nu i-aş da temelelaughing, adică tu stai şi te chinui 5 minute acasă, în cel mai rău caz poate 6-7 minute şi el în timpul ăsta vorbea cu altă fată, în loc să-şi facă temele? Din ce am citit eu acolo el te cam ia de fraieră, adică îi dai temele, îl ajuţi la teste, când răspunde, dar totul are o limită şi tu trebuie să-ţi dai seama dacă el te foloseşte doar pentru asta. Şiiiiiiiiii, dacă nu e ce am zis eu mai sus, comportă-te la fel cum te-ai comportat până acu', dacă nu a plecat din banca, înseamnă că îi place cum te comporţi, logic. smug Fii vorbăreaţă, amuzanta şi sexy.

| Dariusuu a răspuns:

Probabil ca e doar o atractie, dar in curand ai putea fi indragostita inebuneste de el.

Daca spui ca il ajuti la teste, si te comporti frumos cu el inseamna ca are o parere buna despre tine, te vede ca o amica buna.

Sau cine stie, poate si el te simpatizeaza. Spune-i ca iti place de el, voi doi ati putea forma un cuplu dragut.

O zi frumoasa iti doresc.

| Bianca1001Bia a răspuns (pentru Dariusuu):

Are prietena de 20 si ceva de ani si el are 16laughing))))))))))))))))))))))

| Dariusuu a răspuns (pentru Bianca1001Bia):

Foarte interesant

| Bianca1001Bia a răspuns (pentru Dariusuu):

Crezi?laughing pentru el nu pentru mine big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai parerea mea este ca o relatie intre colegi de clasa nu e prea convenabila laughing insa incearca sa-l chemi la plimbare dupa scoala tongue atunci o sa puteti fii mai apropiati si incearca sa-l apropii de tine si sa-l saruti big grin Succes! Sa ne tii la curent cu ceea ce s-a intamplat! :*