| XXX_4944 a întrebat:

Pai.imi place de un baiat care e cu un an mai mare ca mine. e perfect. faza nasoala e ca e mai scund ca mine. cu aprox 15 de cm, cam asa. Ne vedem de 2 ori pe saptamana la niste cursuri. am impresia ca si el ma place. ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| PurpleLadybug a răspuns:

Englezuc are dreptate. Nu te lasa influentata de inltime. Nu uita ca noi terminam sa ne dezvoltam la 18 ani. Baietii la 23. Deci mai are timp la dispozitie sa te intreaca. Daca va iubiti, nu vad care e problema... eventual atunci cand iesi cu el sa nu porti tocuri sau sosoni cu talpa inalta, sau mai stiu eu cechatterbox. Du'te la el si abordeaza'l. Poate este prea timid sa intre in vorba cu tine. Fa tu primul pas. Afla daca te place ( P. S. fii atenta la privire. Pe baieti ii tradeaza privirealaughing ) si apoi fa cumva sa fiti impreuna...totul bine si frumos day dreaming
Take carepeace sign

4 răspunsuri:
| englezuc a răspuns:

Hai ca ma faci sa rad! daca el te place si u pe el... inaltimea te intereseaza pe tine? faci o mare greseala daca iei inaltimea in considerare!

| KidutzuLuvv a răspuns:

Daca il placi nu mai tine cont de inaltzime...tongue

| XXX_4944 explică:

Ms mult:*.

| Apollon a răspuns:

Daca iti faci griji in privinta diferentei de inaltime, iti spun eu ca va fi mai inalt decat tine. In general fetele tind sa se dezvolte mi repede decat baietii.