Buna! Uite cateva sfaturi. (Sunt baiat.)
1.Fii tu insati atunci cand esti pe langa el.
2. Daca aveti prieteni comuni atunci roaga-i sa te prezinte acelui baiat.
3.Nu tine asta doar pentru tine. Ai nevoie de ajutor, spune-i celei mai bune prietene, nu te va trada...nu se face asta.
4.Aranjeaza-te cand esti pe langa el.
5.Sa nu te vada intr-o ipostaza ciudata...stiu si eu.
6.Ai grija ce subiecte abordezi atunci cand vorbesti cu el sau cu prietenii lui.
7. Vorbeste elegant, frumos...Asa am avazut odata o fata, frumoasa (chiar foarte), citea dintr-o carte care imi placea si mie...a venit unul la ea si cand am auzit ce cuvinte au putut sa iasa din gura ei am fost socat.Injuraturi pe care nu le-as fi facut nici daca m-as fi chinuit 2 ore.
8. Dupa ce il cunosti cat de cat sa nu pari disperata dupa el.
Cel mai bine iti rogi prietenii sa va faca cunostiinta intrucat stiu cum se simte un baiat cand vine una,o straina la el si ii spune "Esti de la clasa _____/Esti cutare _____,te-am observat de mult si pari de treaba..."
Sau am mai azit ceva de genul "Buna, sunt Eliza, te-am vazut de multe ori, te cheama _____, nu-i asa? ______.Etc." Sincer mi se pare ciudat ca naiba sa vi asa la un om ca sa te introduci singura.Asta vorbind de lumea reala nu de cea virtuala, acolo te poti introduce si singura.
Succes!
Cam atat...succes!
Mai, daca-i place alta fata, tu nu ai ce sa mai faci.Am mai spus cuiva asta, poate, cu timpul, se va indragosti de tine, dar, pana atunci, trebuie sa-l lasi in pace.Nu te poti tine dupa el, tie ti-ar placea sa ai o relatie cu un baiat si sa vina un admirator de-al tau sa se bage peste voi si sa nu va lase deloc in pace? Si faptul ca vorbeste cu prietenii tai nu este un semn, doar ca aveti prieteni comuni, atata tot. Daca nu s-a combinat deja cu fata respectiva, poti sa-l intrebi daca simte ceva pentru tine, dar nu prea cred.
Uite ce iti propun daca aveti reciproc facebook, baga-l in seama cu niste intrebari, la care sigur iti va raspunde, apoi du-te incet cu intrebarile (dupa ceva timp, 2 luni-3) la limita de "Iti place de vreo fata?" sau "CE fel de fete iti plac?" dar fii discreta. O sa vezi ca, cu cat va imprieteniti cu atat o sa inceapa sa te placa si dupa mult timp poti sa ii iei nr de telefon, si atunci dai lovitura: poti sa ii trimiti mesaj gen: "Tu, ea ce astepti?" te va intreba de cine si tu ii zici: "de Antonia"..."ce parere ai de ea?" el iti va raspunde si asa ai putea sa vezi daca te place sau nu. Asta am facut eu insa la mine nu a avut final fericit. DACA NU ARE FACEBOOK, daca va mai intalniti da peste este "DIN GRESEALA" si asa mai intrati in vorba. BAFTA! :*
Tu crezi ca acel tanar onorabil si neprihanit va putea vreodata sa poarte conversatii cu o alta fata decat cea care-i place?