| Lolkkk a întrebat:

Păi întrebarea mea este oare sa ma mai duc la banchetul din iunie sau august din clasa a8 a? Eu as zice nu pentru ca colegii nu mă suportă.

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Pana la anul se pot schimba multe.

| Violleta2022 a răspuns:

La banchet te duci pentru tine, nu pentru colegii tai!
Te duci sa serbezi incheierea unor ani de scoala, sa te bucuri in final de munca ta de 8 ani, sa le multumesti profesorilor si sa iti iei "la revedere" de la ei.
Sa-ti saluti colegii care dintr-a noua se va departaja mult si isi vor arata adevarata fata. Sa te vada pentru ultima oara, ca tocilarul timid si retras, pentru ca urmataorea data cand te vor revedea (dupa terminarae liceului), vei fii un adult distins si dezinvolt, care le va zambii elegant si relaxat.
Ignora in acest ultim an, toate rautatile colegilor si vezi-ti de scoala si realizari, ca sunt mult prea importante si astea nu pot fii ignorate.

| zurick a răspuns:

Depinde, ai colegi cu care te -ai simți bine acolo? (2-3 nu trebuie să fie mulți) dacă da, mergi, nu, atunci nu. Nu e cine ştie ce, nu am câștigat nimic ducându-mă. laughing În schimb, banchetul de la sfârșit de a 12 a a fost fain.
Nu contează dacă te suportă sau nu, ci dacă merită să mergi ( aka te vei simți bine )

| GraniniCuPiersica a răspuns:

O sa pierzi mult in viata dacă pui la suflet si inima toți dusmanii lăsați sate urască lasa sate vorbească cat vor ei

Trebuie să înțelegi ceva pe care eu am înțeles enorm enorm de greu sincer cu Adevărată zic orice ai face tu absolut orice imi oamenii o sate urască până la moarte chiar dacă tu ai fost sincer cu Adevărată uni oamenii așa sunt orice ai face absolut orice

Mergi la banchetul ala nu mai fi fatalau și fa ce-ti place ti si ce te face pe tine cu Adevărată fericită

Ce se aseamănă se adună cine a zis vorbă asta a zis adevărul