Deci
sfatul meu
NU!
pentru ca provoaca dependenta
si nu sunt bune pentru sanatatea ta
nu te uita la altii ca fumeaza nu esti mai interesant daca fumezi din contra mai bine apare o pers care nu fumeaza decat una care fumeaza ti`o spun din propria experienta eu am fumat o sg data si nu e bine adica in afara de faptul ca tragi fum din ala in tine nimic interesant
parerea mea
acum daca tu vrei cu adevarat nu avem cum sa te oprim noi
noi doar iti spunem care e realitatea
fundita?
te roog
Nu trebuie sa te iei dupa ei mai Irina... tu ai grija de sanatatea ta, nu incerca [poate itii place si apoi devi dependenta] crede-ma nu incerca, nu ai motive sa fumezi. nu mai sta cu ei sau daca tot ei sunt prietenii tai incearca sa le spui ca nu vrei sa fumezi si ca ti se face raw de la fumul de tigara! SIMPLU! deci te rog ramai si tu printre putini oameni care nu mai fumeaza in ziua de azi! candeste-te la tine! daca devi dependenta apoi? ce faci? tigarile te fac urata si slaba.iti afecteaza plamanii si e rezolvi?/ASA SE INTAMPLA DE OBICEI DE LA O SIMPLA INCERCARE! cunosc astfel de cazuri! deci STOP...ai grija de tine! Funda?
Stai asa. Poate esti tentata si te gadesti ca ai fi mai "cool" daca ai fuma dar crede-ma ca nu e asa. Pe langa ca: ai avea certuri cu parintii daca te prind, ai cheltui bani degeaba, ai pierde poate unii potentiali iubiti pentru ca sunt multi baieti nefumatori care urasc fetele fumatoare, pe langa toate acestea mai creeaza dependenta si mai e si nesanatos. Mai bine stai in banca ta ca nu cred ca ei iti vor baga fortat tigara in gura sau te vor exclude din grupul lor.
In nici un caz. Tigarile nu au urmari bune. Te pot face chiar independenta daca fumezi des.Deci nu te lasa influentata si spune "NU!".
Irina, nu te lua după ei! Nu e sănătos absolut deloc, plămânii ăia o să ajungă praf... Nu te simţi prost, fii mândră că eşti mai deşteaptă decât ei. Nu încerca, o să zici că-ţi place şi după aceea n-o să te mai poţi dezvăţa, o să ajungi dependentă. Aşa a ajuns bunica mea...
Eu zic sa nu te apuci si tu de fumat, n'are rost. Adica daca vrei sa ai dinti galbeni, degete galbene, riduri mult mai devreme si probleme la plamani fumeaza. De incercat poti sa incerci dar nu te apuca de fumat.
Iar incepeti "sanatate, nu incerca si din astea " daca tu vrei sa incerci incearca, incercarea moarte nu are!
Daca vrei sa incerci nu te retine nimeni!
Asculta : in primul rand ce ai alege prieteni sau sanatatea? anturaj bun sau sanatate? greu nu? de fapt usor MAI BINE LASI PRIETENI DECAT SA TE APUCI DE FUMAT